Nem a paródiák, az igaziak!
-
persze, hogy közönségfilmeket irtam mert a legtöbb szar -amit általában mindenki ismer- azok közül kerül ki.
NEM igaz, hogy az IMDB-n csak a populáris filmeket értékelik és kapnak szavazatot, az meg FÖLEG nem, hogy a réteg/kevésbé befutott filmek azért kapnak kevés illetve alacsony szavazatot mert alig ismerik őket.
Nevetséges amit amerika csinál... Eredeti ötlet nulla ezért az összes valamire való ázsia (horror)filmnek elkészítik a remakejet (vagy már tervbe van véve) persze olyan ordenáré szar szinvonalon, hogy az már siralmas, saját klasszikusaikat is ott szégyenítik meg ahol csak lehet: Köd, Ördögűző, jön az Omen, gratulálok. Az igényesebb horrorrajongó réteg meg ha tetszik ha nem ázsia horrorfilmeket néz (föleg), meg lehet nézni az összes komolyabb koreai vagy japán rendező jobb filmjeit milyen pontszámokat kapnak európai és ameriaki emberektöl.
Azért mondtam, hogy a világpiacot az amcsik árasztják el szeméttel mert még a jobb távolkeleti filmekből is trash-t csinálnak és úgy tárják a világ elé. Egyedi látásmódú filmeket nem mertnek csinálni mert az anyagilag kockázatos marad a nulla egyedi ötlet vagy a halálra ítélt remake, várom az Oldboyt meg a One missed called-t is, éljen éljen. Az is tanulságos, hogy az európai amerikai nézök (IMDB-re irogatók, nem reprezantatív gondolom), hogy vélekednek az eredeti ázsia eredti filmről és a remakéröl, hát nem ártana néhány véleményt beidézni de szerintem egyértelmű, hogy mi a helyzet. Minden piac csinál szart, persze de, amerikai csinálja magasan a legtöbbet amit a világon szinte mindenhol bemutatnak, ez jellemzi öket, jól eladható szart csinálni amit alaszkától horvátországon át ausztráliág mindenki megért. Ha hiszed hanem nem vagyok amerikai film ellenes, sőt...de ez már egy másik téma lenne...