Meg eleve milyen mar hogy lovoldozni kezdek egy taborban, aztan kicsit felreneznek majd bagoznak tovabb, az ok hogy haboru van de 10mre lovoldoznek toluk akor minimum riado van.
Meghogy csak egy elti tul amikor lezuhan a gep es persze pont o csavarja ki akezebol ageppityut stb...ennyira kamu tortenenet kitalalni ez gagyi lett bazki.
Meg ha bemesz egy bozotba ami 3 db 2ds texturabol all akkor nem latnak meg akar hol is vagy hat szanalmas lett.
A legjobban akkor dobbentem meg, amikor elfeledkezve az feladatrol hatramaradtam, egyedul egy hazban es fel oran keresztul csak jottek jottek a nemetek en meg csak lottem lottem toltottem lottem, es kiynirtam tok egyedul vagy 100 katonat...utana atmentem egy hidon ahol ket tuz koze kerultunk 5 db katonaval, mindket oldalrol mg42vel szortak minket, meg alaldoan roahmoztak fel percekent vagy 10en rendzeresen, en egyedul oda tudtam lopozni es kiszedni a geppityust meg minden tamadast elharitni, es kozbe meg az embereim is megbaradtak. Ha a valosgban egy ilyen jelenet nem igy vegzodott vola, ugy legyalulnak hogy palacsinta se marad belounk. Nem kene ennyire eroltetni ezt a valosagtol valo elszakadast, ez megsem egy serious sam.