947
-
Thanatos #586 az egyik bal odlalt volt a kerités mellet, vagy jobb odlalt már nemtom, a többit paszolom mert addigra végelett nekem a mapnak :) -
#585 kellene egy kis segítség:
van az a pálya,ahol mortarosokat kell kiiktatni,csak 1-et találtam,hol van a többi? -
Thanatos #584 hát a cod2nél nagyából minden jobb :) amugy meg ez eléggé izlések és pofonok szal ezen fölös vitatkozni... -
#583 cod2, bf2, soldiers: ezek 5ször jobbak -
#582 Mi számít kategóriának? :)
A Wolfenstein - Enemy Territory simán odaver minden hasonszőrű fps multit... -
Thanatos #581 nem ott kell lemenni hanem a map egy másik részén emgkerülve a rácsoskaput -
priluki #580 Értem de vanitt olyan ember aki már végigvitte,töle kérdezem.. -
Hay #579 Ya, sültgalamb by Spy, but "dontvörri" :-)
Meglesz ám, Reaper...
priluki: mondom, ez a gém nincs meg, de az eddigi gamék alapján a kapu előtti időszakban kellett, hogy találj egy kulcsot, vagy vmi rávezető megoldást vmelyik rejtett, vagy nem annyira rejtett helyen...
-
priluki #578 valaki pls segitsen!!! #571.hozzászolás -
#577 Mire célzol?? -
#576 sültgalamb bele a szájba effektus :D -
#575 várd a szőke herceget ^^ -
Hay #574 Imádom a Commandos-okat, de ezt még nem szereztem be, várom a megmentőmet... -
Hay #573 Ha meglenne a game, már megmondanám -
Hay #572 Ki kell nyitni a kaput .-)))
vazze, bocs -
priluki #571 Valaki pls segitsen.. Resistance pályán nem tudok továbbmenni,a térkép jelöli piros nyillal merre van a feledat de van egy rácsos kapu ami zárva van. pls ha valaki tudja mit kell csinálni... -
#570 az miért van hogy amikor bemegyek a szerverkeresésbe a játékban és keresi a szervereket (minden opció "tök mindegy"-re van állítva) és mikor keres látszik, hogy talált jónéhány szervert, de amikor kész legfeljebb egy-kettő jön be, de sokszor egyse, és ami bejön az is magas pingel...
ez miért van???
SEGÍTSÉG!!! -
priluki #569 Hal,remélem tud valaki segiteni mert elakadtam a resistance pályán.. Minden megvan csak egy feladat nincs,meg kell ölnöm valami Major Göritz nevü egyént,mutatja is a nyil merre van de sehogy se találok oda. -
Sanyesz5 #568 Hali kreáltam egy szervert,
Stalker néven fut,ha valakinek van kedve multizni jöjjön,mert még igencsak kicsi a létszám!! -
kicsirobi #567 Hát igen azért én is jobbra vártam,nem olyan játékra amit 2 nap alatt végigvittem normal módban,és mondjuk 2X haltam meg kb -
#566 Meg miylen mar, hogy ugy vegig lehet vinni, hogy szinte csak hentelni kell.
Az egyik varosban az egesz nemet alakulatot egyes egyedul csak ezert nem folyottam meg egyetlen damillal mert untam es hangtopitos pityummal is kilukasztottam par koponyat. Kb olyan nehez volt mint kest a vajba martani...
Igazan keresztbetehettek vola valamit hogy ezt ne lehesen megcsinalni elegge illuzuirombolo lett. -
kicsirobi #565 Végig is vittem.Azért lehetett volna hosszabbb is -
peti81 #564 köszi. akkor keresek, bent a házikóban. -
Gabe18 #563 Jobb oldalon lévő házba bemész,ott vannak a cuccok a földön. -
peti81 #562 A White Alamo pálya második etapjábanvagyok, két német tank kel át a hídon és valami tankelhárítóval kellene kilőnöm őket? olyant honnan lehet szerezni ugyanis se a zöldsapkásnál, se a mesterlövésznél nincs, és anélkül meg esélytelen a dolog. az is vicc hogy két tankelfoglalja a várost..... szóval tankelhárítót honnan lehet vételezni. a híd mellett van egy halom eü doboz arra már rájöttem. -
#561 Jah látom wlanon kell!
Nem szóltam/írtam! -
#560 A beépített szerverkeresővel keresek szervert, de nem találok!
Miért?
Lanon keresem, gondolom ott kell.Létrehoztam accountot és semmit sem találok! :(
Segítsetek! -
#559 Kb olyan lett ez a game mint amikor a Command n Conquerbol csinaltak egy 3ds valtozatot... -
#558 Kivancsi vagyok a nagy gamerstieok hogyan ertekelik majd ezt, sokat elarul majd roluk... -
#557 Meg eleve milyen mar hogy lovoldozni kezdek egy taborban, aztan kicsit felreneznek majd bagoznak tovabb, az ok hogy haboru van de 10mre lovoldoznek toluk akor minimum riado van.
Meghogy csak egy elti tul amikor lezuhan a gep es persze pont o csavarja ki akezebol ageppityut stb...ennyira kamu tortenenet kitalalni ez gagyi lett bazki.
Meg ha bemesz egy bozotba ami 3 db 2ds texturabol all akkor nem latnak meg akar hol is vagy hat szanalmas lett.
A legjobban akkor dobbentem meg, amikor elfeledkezve az feladatrol hatramaradtam, egyedul egy hazban es fel oran keresztul csak jottek jottek a nemetek en meg csak lottem lottem toltottem lottem, es kiynirtam tok egyedul vagy 100 katonat...utana atmentem egy hidon ahol ket tuz koze kerultunk 5 db katonaval, mindket oldalrol mg42vel szortak minket, meg alaldoan roahmoztak fel percekent vagy 10en rendzeresen, en egyedul oda tudtam lopozni es kiszedni a geppityust meg minden tamadast elharitni, es kozbe meg az embereim is megbaradtak. Ha a valosgban egy ilyen jelenet nem igy vegzodott vola, ugy legyalulnak hogy palacsinta se marad belounk. Nem kene ennyire eroltetni ezt a valosagtol valo elszakadast, ez megsem egy serious sam. -
#556 Ennek tenyleg vajmi koze a commandos eddigi hagyomanyaihoz.
A grafix tenyleg nem nagy szam, ezzel a zajosito effektel nemileg erdekesse teheto.
Az AI meghat igen.
De az egeszben az zavar a legjobban, hogy olyan arcade jellegu lett. Pedig a commandos pont nem errol szolt.
Gyakorlatilag le kell mindenkit hentelni, es az komolyan neha olyan mintha a foszuereplo maga rambo lenne.
Es milyen dolog az hogy a holtesteket nem is kell elrejteni ???
Eltunnek maguktol.
Meg csak max ket ruhat tarthatunk magunknal a tobbi szinten eltunk??
Annyira kamu az egesz hogy az mar faj.
Tobb szerepjatek elemet vartam volna, nagyobb szabadsagot.
Pl en az hittem nemileg majd a hidden n dangerousra fog hasonlitani, de az eg es fold mind gfx mind egyeb megvalositasban.
Fura hogy mostansag megint beindult a gepezet otnja magabol szarabbnal szarabb jatekokat...ez majdhogynem amator game lett.
Milyert nem loptak akkor otleteket a hasonlo jatekokbol...
Megint az van hogy egy xart eladtak a nevevel ami mar abszolut nem idezi dicso fenykorat.
-
kicsirobi #555 Én a 14.pályán vagyok,és mivel én nem vagyok oda a stratégiai játékokért ezért nekem nagyon bejön.A zene az pedig eszméletlenül jóóó -
#554 hát a CoD2-öt semmi nem fogja lealázni az biztos.
a kategoria legjobb FPS-e -
#553 ai ténleg siralmas(lehet csak mert sokat multizok cod2vel) :) -
#552 Hát nem tudok szinte kijózanodni! Ekkorát legutoljára a driver 3ban csalódtam! :( Az ai a tökhülyénél is hülyébb, a hangok idegesítőek, főleg a sérült hangja, aki benem fogná a száját, egyfolytában csak egy hangon nyög!Volt olyan, hogy már annyira nem bírtam, hogy lelőttem,csak csend legyen :D:S..A játék lényege, a stratégiázás, és lopakodás meg teljesen odalett! :( Nem áll már másból a játék csak hentelésből! Egyszerűen nem bírtam tovább a 2-ik pályánál! Ez valami undorító game,az egyetlen,amire nem szólhatok rosszat, a grafika! Gyönyörűen néz ki, de ez a kevésnél is kevesebb! :/ Komolyan mondom, ezek után már nagyon féltem a Hitmant, és a TRt nem-e azokat is így elszarják! :S:(
Mert bizony már a TRnél is láttam erre utaló jeleket(utolsó videok gamespot.com-on),de még reménykedek:) Viszont ez a game fog okozni pár rémálmot, míg kiheverem:S..Még szerencse, hogy nem vettem meg, vagy most falnak rohantam volna!! -
Skyline #551 Az ai miatt amúgy nemtom mitvagytok kibukva a commandos ai-ja világ életében (1-2-3) szar volt:) -
#550 adjanak ki egy pályaszerkesztőt a 2-höz és a 3-hoz,mindenki csinál egy mapot és életünk végéig nyomhatjuk a gamet!Ez lenne a legjobb megoldás! -
#549 Én nem azt mondtam, hogy ugyanolyan.
Csak pl van a "csatajelenet" a második mission-ben.Hát akkorát röhögtem...kicsit szánalmas volt sztem.Annyira silánynak tűnt nekem.De lehet csak én vagyok így ezzel. -
#548 hát azért nem ugyanolyan mint a cod vagy a moh. az valóban röhejes hogy ott megyek el a katona mellett egy lépéssel és nem vesz észre. de ha mindenhonnan észrevenne akkor meg az nem lenne a jó... ez is több mint a semmi. bár sztem maradhattak volna a régi megszokott commandos style-ban. ^^ -
#547 Hááát, nekem eddig nem nagyon teccik ez a játék...Ugyanolyan szar az AI mint a demóban.S lássuk be sehol sincsen egy CoD-hoz vagy még az első Medal of Honor-hoz sem...Csalódtam. :(