IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
-
Gondolom két hét múlva lesz kész teljesen :) Egyébként ez a 4.0 tényleg nem rossz. Végre mintha lenne tömege a gépnek. Hozzászoktam a vadmacskához, (tengerészgyalogság:) átültem a messzerbe, és kicsit meglepődtem :) Esett a hó (a vadmacskát meg először fel szoktam pörgetni mert a felszállásnál olyan nehézkes ) felpögettem megszokásból, lett egy nagy hinta a csavar majdnem belevert a földbe, de mig küzdöttem vele addig ugye rendesen befordult a hangárok felé (mert ugye neki ésszel kellett volna gázt adni és sokkal korábban belépni mint a wildcatot :) pattogott a gurulóúton, a hangárok erősen közeledtek, akkor már egylábon voltam, végül sikerült két hangár között elvinni és felemelkedni :) Nem is emlékszem rá a mostmár vagy tizen egy két éves szim pályám alatt hogy ilyen szépen sikerült volna felszállni :) Hiába no a megszokás nagy úr. Egyébként a leszállás szinte tökéletes lett már amennyire lehet szakadó hóban, és itt is ért kellemes meglepi amikor a masinát fékezni kezdtem, nem emelkedett el a se**e :) No meg nem pattog a leszálláskor. Ami meg a forgatónyomit illeti a wildcatnál talán egy lehelletnyivel kisebb lett. Viszont nagyon jól előjön a nagyobb sebesség, és tömeg a zerohoz képest. Szal ez tényleg jól sikerült. És még jobb lesz a 4.01 :)