IL-2 a\'la Csendes ocean
F.A.Q
  • Seaweed
    Arad az arogancia es nagykepuseg minden mondtatodbol....ha alapbol ilyen vagy akkor meg elnezheto de akkor meg jajj... az "isten allatkertje" jut az eszembe....

Olyan dolgokkal vagdalodzol amivel nem kene..boncolgassunk?! Majdnem minden sorod meg tudom cafolni de a vegeredmeny sajnos onfenyezes ami lehet hozzad kozel all, de tolem alltalaban messze.(!)

Lassuk?!:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

ne magyarázzátok meg hogy máshogy kell itt finelre menni máshogy lassitassz máshogy sülyedsz máshogy lebegtetsz ki!!

Fogadjunk?! Csinaljak olyan leszallast amivel 400-al jovok be es 10-bol 9 azt mondja hogy ezt nem teszem le egyben?! (onfenyezes #1..ehh)

ez az ászos dolog marhajhó!! :D
    a végén azt is kifogod csavarni hogy én egy rasszista neonáci vok!!!

nem mondom azt hogy szarul megy ez a gama csak régota játszok ilyen gamákkal és még talán pár könyvet is kézbe ragadok hogy tanuljak belölük

Tobben itt mar akkor ott voltak a magyar sceneben mikor te meg sehol se voltal..sot! Joparan mar le is falcoltak mikor TE meg sehol se voltal...(onfenyezes #2...ejj de kar erte...)

Bocsáss meg Bucser de a többes számot nem hiába használtam :DD

ha valami van akkor irjál privit mert ez már asszem nem a forum témálya de ahogy gondolod és máskor légyszives vedd a fárattságot és a tiszteletet (plz ne boncold malyd ezt is tul)hogy a másik nevét helyesen irod le!! (te is tudhatnád hogy föleg ebebben a játékos szférában mennyit számit a másik tisztelete és megbecsülése)

Hadolvalsz itt ossze vissza...pedig biztos vagyok benne hogy a Dongos barataid nem lennenek minden szavadra buszkek amit az sg-n elkovetsz miota megjelentel..
    "Tisztelet"?! Ezt pont te mondod? Ez apafej kolcsonos! "Amilyen az adjon isten olyan lesz a fogadj isten!" Vagy kozmondasokkal ne jojjek?! Az mar egy masik szint?!

Szoval kicsit gondolkozz/tajekozodj aztan verd barmire is a melled, es legfokepp legyel arogans! (amugy talan nem artana megnezni egy ertelmezo szotarban az arogancia szo jelenteset...radfer!)