nem csak nekem?
  • szurfark
    #986
    Sziasztok.
    Röviden le szeretnék írni most valamit.
    Magamról annyit hogy a homlokom két oldalán kopaszodom,és nemrég elnéztem ezzel egy orvoshoz.
    Egy plasztikai sebészhez mentem el, aki ugyebár hajátültetéssel is foglalkozik.Nem akarom bő lére ereszteni, annyi a lényeg hogy megnézte a hajamat, majd elküldött néhány vizsgálatra góckutatás céljából (fogászat,hasi ultrahang,vérvétel). Ezeken túl estem, majd elvittem neki a vizsgálati eredményeket, megállapította hogy nincs semmiféle góc a szervezetemben, és ennyi.Innentől kezdve biztosan a férfi hormonok okozzák a problémát.
    Ezután röviden még elbeszélgettünk arról hogy mit is lehet ezek után kezdeni a dologgal, és itt jön a konkrét mondanivaló.
    Az orvos kijelentette hogy a kopaszodásra az egyetlen és kizárólagos eredményt hozó megoldás a -hajátültetés-. Az én fejemre azt mondta hogy nálam túl enyhe vagyis nem olyan fokú a hajveszteség hogy egy ilyen beavatkozásnak értelme lenne. Ebben én is egyetértettem.A kopaszodásom mértékét én sem mondanám vállalhatatlannak.
    Ezután felhoztuk még a különböző szereket. Ezekről kijelentette az orvos hogy mégcsak véletlenül se próbáljak meg ilyen szereket használni, mert nincs értelme, és nem használ egyik sem. Úgymond csak pénzcsalás az egész. Legfeljebb csak arra jók hogy az ember áltassa magát egy darabig,majd végleg beletörődjön a dolgokba. Az orvos még életében nem látott olyan pácienst akinél bármelyik szer(gyógyszer/kencefice) is szemmel látható pozitív hatást váltott volna ki.Mert ha így lenne senki nem járna hozzá hajátültetésre.
    A kopaszodásra végül két lehetséges megoldást vázolt fel:
    1.Ha még kezdeti stádiumban van a hajveszteség, egy jól eltalált frizurával el lehet érni azt hogy semmi ne látszódjon belőle, vagy csak alig valami.
    2. Ha már látványosabb a hajveszteség, csakis a hajátültetés jelenthet megoldást.
    3. Beletörődik az ember és kész. (ezt már csak én teszem hozzá)

    Én végül mivel még enyhe a hajveszteségem az 1.-es megoldást választottam, és jó mondhatni jó eredmény született.

    A szerekről még annyit hogy szerintem senki élje bele magát hogy bármelyik is segíteni fog, mert nem fog. Pusztán csak önámításra meg felesleges pénzpocsékolásra alkalmasak ezek a szerek. Épp ezért én sem próbáltam ki egyiket sem, és nem is fogom.Innentől kezdve annak sincs sok értelme hogy itt oldalakon át tanakodnak azon hogy melyik kencefice a hatásosabb, mert hatástalan mind.
    A fenti három megoldás közül válasszon mindenki egyet, és ennyi.

    Ui:Végül mégis bő lére eresztettem :)

    Na viszlát.