nem csak nekem?
  • Sanyix
    #766
    ja szar dolog ez. Bár nekem más miatt hullott, és nem is olyan sok, de tisztaszégyen ez is a fejformámhoz. Még manapság is mikor nekem már tömegesen nől vissza... csakhogy akkor is lassan, és mellesleg az új szálak vékonyak, és sok még szőke is (sötétbarna hajam van), ami azt eredményezi hogy közelről látszanak, de távolról mintha ott se lenne. Bár közel sem olyan siralmas mint fél éve, de még most se szeretek mások előtt mutatkozni, főleg hétköznap, mikor a kialvatlanság miatt be is zsírosodik, és csomókba áll össze a haj (na meg az egyéb hatások a munkahelyen, a sok kosz a belvárosi levegőből, néha összeragadt koromdarabkákat szedek ki a hajam közűl...).
    Nagyon szar érzés ritkás hajjal élni az biztos(bele se merek gondolni hogy milyen lehet annak aki nem úgy járt mint én, hanem reménytelen hogy visszanőljön), főleg akinek nem áll jól a borotvált fej, mert akinek jól áll az ugye lekapja, azt helló.

    Egyébként az én hajhullásom okából kiindulva, akinek hullik a haja, az figyeljen, mert ha viszket a fejbőr gyakran, akkor az gomba, és nem dht-s hajhullás.