nem csak nekem?
  • szurfark
    Szóval szerinted háziorvoshoz menjek??? szerintem nem ez lenne a legjobb. Bár tényleg előfordulhat hogy valami Góc van a szervezetemben, de őszintén szólva ennek eléggé kicsi az esélye.Szinte biztos hogy férfi típusú kopaszodásról van szó nálam is. Emiatt attól tartok hogy a háziorvos talán kiröhög hogy "ugyan már nincs magának semmi baja, ez természetes kopaszodás".
    Több mint valószínű hogy inkább valamelyik bőrgyógyászhoz, vagy esetleg valamelyik hajátültetési klinikára nézek majd el.Tehát olyan helyre ahol speciálisan ilyesmikkel foglalkoznak.
    A kopaszodás és a nők:
    Amit leírtatok azzal egyáltalán nem értek egyet.
    A nők a férfi külsején elsősorban magát az arcát nézik,meg a testalkatát/kiállását.Meg persze a megnyilvánulását beszédét viselkedését is valamelyest.
    Mint már mondtam hogy szimpatikus legyél egy nőnek ahhoz azért több kell mint egy marék hajszál a fejed tetején.
    Ismerek pl több olyan srácot aki egyáltalán nem kopaszodik.Olyan dús haja van mint egy csecsemőnek.Ettől függetlenül a nők még csak rá sem bagóznak, ugyanis a dús haj alatt egy túlsúlyos csúnya arcú,előnytelen megjelenésű embert lehet látni. -ez az egyik példa.
    Másik példának meg talán magamat is említhetem. A külsőmet illetően a nők többségének (most nem akarom nagyítani magam) szóval mondjuk úgy hogy a legtöbb csaj nem fintorogva néz rám. Pedig ha valaki kicsit jobban megnéz egyértelműen láthatja hogy a homlokom két oldalán bizony feljebb csúszott a hajvonalam.
    Szóval véleményem szerint a kopaszodás egyáltalán nem zavarja a csajokat.Nem is érdekli őket.
    Én még egy nő szájából sem hallottam azt hogy mondjuk : fúújj ezzel szóba sem állnék mert kopaszodik. vagy azt hogy: tetszik az a pasi mert olyan dús a haja.
    Én leggyakrabban inkább olyasmiket hallok hogy: tetszik az a pasi mert olyan jóképű, vagy olyan sportos jó segge van meg hasonlók.

Bár tudom jól hogy egyes reklámokban a kopaszodást összefüggésbe hozzák a csajozással.
    Gondolok itt olyasmikre mikor -odamegy a kopaszodó ember a nőkhöz azok meg fintorogva odébb állnak és ezt egy csúnya fekete-fehér videó mutatja. Majd hirtelen jön egy szép színes felvétel amiben már egy dús hajú férfit simogat egyszerre három nő. hahaha
    Szerintem ha lehet ne az ilyen idétlen megtévesztő reklámokból induljunk ki. Mert ezek nem a valóságot mutatják.
    Amugy meg gondoljunk csak bele ha a nők nem állnának szóba kopaszodó férfiakkal akkor bizony elég szépen megcsappant volna már az emberiség.

Az én véleményem még mindig az.A kopaszodásnak nincs döntő jelentősége abban hogy ki milyen sikeres a nőknél.

Amugy azt meg hiányoltam hogy a fő kérdésemre senki nem válaszolt.
    Arra hogy ki milyen szereket használt, és milyen sikerrel???

Várom a válaszokat...