nem csak nekem?
  • Willenbrock
    Ez így van sajnos.Lehet azon vígasztalódni hogy x,y is kopasz mégis jó v nője van,de tényleg úgy van hogy a kopaszság nagyon kevés férfinak áll jól.A humor meg a magabiztosság pedig csak akkor fog igazán működni ha az ember saját külsejével elégedett.Én 60 éves korom előtt biztos nem fogok belenyugodni ebbe a szemét kicseszésbe.Én is úgy vagyok ahogy írtad-mikor előveszek egy régi képet magamról látom hogy egész jól néztem ki-nem voltam soha Kaszanova de jópár lánynak tetszettem azért,és ami legalább ilyen fontos elégedett voltam a külsőmmel nagyjából.Most egész más a helyzet.Már ott tartok hogy a régi ismerősökkel,pláne a jobb csajokkal nem szívesen futnék össze mert tudom hogy milyen tekinteteket kapnék.Ugye el tudja mindenki képzelni a szitut?Lehet erre azt mondani hogy viccesen kell felfogni,néha én is röhögök az egészen ha olyan kedvem van éppen de nagyon zavar.Vajon a mobiltelefon és egyéb reklámokban miért nem látunk soha természetesen megkopaszodott fiatalt?Nyilvánvaló az oka:mert ez istenigazából rút látvány és mindenki el szeretné kerülni.Bizony minden nap ezzel kezdődik:belenézek a tükörbe és egy kopaszság miatt koravén pofa néz vissza rám,pedig páran mondták már hogy amúgy jóképű lennék.Pár éve nem látott ismerősök,rokonok tekintete is állandóan a fejtetőre vetődik először.Megértem miért oda néznek-mert megdöbbentő ez a néhány év alatt beállt ocsmány változás.Ezen nincs mit szépíteni-ez megkeseríti a mindennapok örömét is.