nem csak nekem?
-
Tényleg úgy van hogy elsősorban a külső számít-a csajoknál is.Fontos a magabiztosság,humor stb,de a külső fogja meg őket is.Ezt onnan tudom hogy tapasztaltam hogyan viszonyultak hozzám mikor normális sűrű,fésülhető hajam volt,és hogyan most mikor csak ocsmány szöszös pihe csúfoskodik fényesedő fejtetőmön.Az ember képének a haj adja meg a karakterét-általában a latin tipusúaknak még elmegy a kopaszság,de a nagyon fehér bőrűeknél általában nem esztétikus-mindez fejformától is függ persze.Mikor hajam volt gyakran vettem észre hogy néhány csajnak tetszem,mert jelét adták-ezt nem is kell részletezni.Mióta kihullt a hajam hát bizony leginkább olyan lesajnálós pillantásokat látok,vagy csak simán átnéznek rajtam.Ezelőtt határozottan állíthatom hogy nem így volt.Mármost ezek után nekem mondhatja bárki hogy a kopaszság nem számít stb.Aki nem olyan kivételesen szerencsés hogy alkata miatt jól áll neki a kopaszság annak ez biztos hogy hátrány.Egyébként több csajjal is beszéltem már erről a dologról és mind azt mondta hogy nem igaz hogy a külső nem fontos,ők is legelőször arra kíváncsiak,sőt soknak ez az elsődleges szempont-ami szerintem is érthető.