nem csak nekem?
 • joosbalazs
  #1339
  Köszönöm a drukkolást! Jelentem, túl vagyok a nagy részén! Lesz egy második alkalom, amikor még sűrítik, és közé tesznek más színből is, hogy természetesebbnek hasson!
  Nem volt kellemes a beavatkozás, főleg az első területeken! De teljesen elviselhető volt! Állítólag itt-ott vérzett is, de én ebből semmit sem tapasztaltam! Szerencsére gyorsan regenerálódik a szervezetem, úgyhogy szinte semmit nem érzek már belőle!
  És milyen lett?? Határozottan jó, de még jobb lesz! Tegnap készült el a dolog. Estére/reggelre szépen ki is adta a színét. A nagyjából végleges formáját egy hét után éri el. Most még viseletes a fejbőröm alatta, van némi festékmaradék, és egy hét után (a mintából gondolom) nem lesz annyira kontrasztos maga a pötty, természetesebb hatása lesz... Na, és ehhez fognak még jó egy hónap múlva hozzásűríteni, és ahol kell természetesebbé tenni. Tehát a végeredménytől még nagyon messze vagyok!
  Egyébként a kutya észre sem veszi rajtam! Legalábbis akik nem tudták mire készülök, azoknak még a szeme sem akad meg ott! Igaz, elég magas vagyok, igaz sokaknak fel sem tűnt soha, hogy nem csupán "fakultatív" kopasz vagyok, hanem kényszerpályás... De ennek ellenére teljesen elégedett vagyok! A legszembetűnőbb hátul lett, meg oldalról! Nagyon szépen összedolgozta az eredeti hajjal! Erős fényben, közelről is alig lehet kivenni, hogy hol kezdődik melyik...
  Ma reggel a munkahelyi kamerán megnéztem magam, és megnéztem a tegnapelőtti felvételt! Hatalmas a különbség!