nem csak nekem?
  • joosbalazs
    #1336
    Szia! Lehet rakok fel majd előtte-utána képeket!
    Még nem estem át rajta, csak konzultáción jártam. Csináltak 2 mintát, és holnapután megyek vissza, hogy melyik szín lesz az igazi! Két pici foltot csinált a dokinő! Otthon erős fényben/természetes fényben megmutattam a családtagoknak, és seggre ültek! Azt mondták egy az egyben olyan, mint egy apró hajszál "szőrtüszője". Hát ez is lenne a cél!
    Szeretném már minél előbb megcsináltatni. Maga a művelet egyébként nem túl fájdalmas. Az rosszabb volt, mikor órákkal utána a fejtámla hozzáért a kocsiban. Izgi lesz majd, mikor az egész fejem készen lesz... :)
    Egyébként az a vicces, hogy még mindig rengeteg hajam van mindenhol, egyedül kétoldalt a halántékom teljesen kopasz, ami meg pont nem zavar! Oda nem is rakatok egyáltalán! Valahogy úgy kell megcsinálni a hajvonalam, hogy ott "ritkulósabbra" sikerüljön.
    A baj az, hogy a fejtetőmön, meg hátul is világosabb színű, vékonyabb szálú babahajak vannak. Annyit nem fednek, hogy fényképről például látszódjanak, vagy ne csillogjon tőlük a fejem. Erre lesz ez most megoldás. És eddig úgy fest, hogy nagyon jó megoldás! De nyugtával a napot! Majd kiderül!