nem csak nekem?
 • joosbalazs
  #1334
  Ismét felnéztem. Most nem vártam 3 évet, csak úgy kettőt!
  És nagyon boldogan veszem tudomásul, hogy megváltoztak az arányok! Szerencsére a többség már a hajbeültetésről diskurál, nem pedig hatástalan "csodaszerekről" értekezik! Ez hatalmas fejlődés! Főleg a pár évvel ezelőtti állapotokhoz képest!!

  Aki most kezd el kopaszodni: Tegye félre azt a havi mondjuk 10-20 ezer forintot, amit kétségbeesettségében rálocsolna a fejére csodaszerek formájában! És mire elérkezik az idő, össze fog jönni egy beültetésre való összeg! Az árak mennek lefelé, és egyre többeknek van tapasztalata amint látom.

  Ami viszont számomra bizonyos, hogy nekem nem való a hajbe-hajátültetés. Eleve nem nagyon lehet röviden hordani utána a hajat, mert úgy nem 100%-os a sztori, nem hozza ki az eredményt. Nekem pedig annyira bejön ez a 0-3mm-es viselet, hogy egyszerűen nem lenne értelme belevágnom egy ilyenbe! Én egy egészen más beavatkozást választottam magamnak, ez pedig a hajpigmentáció! Ha valakit érdekel, olvasson utána! Én erre "adom a fejem" a közeljövőben! :)
  Belátom, speciális eset vagyok! De nekem nem kell frizura, nem kell lobonc, nem kell fésű. Annyi kell, hogy ne csillogjon/világítson a fejem, és ne látszódjon a patkó. Arra pedig ez tökéletes megoldás!

  Nektek pedig gratula a látványos beültetésekért! Szép eredmények!!