nem csak nekem?
  • abdul alahmed
    #1223
    Aki hajbeültetésen gondolkozik, vigyázzon, nagyon pórul járhat. Én így jártam, bár annyira sokat nem buktam rajta mint bukhattam volna, mert csak kisebb területre csináltattam.
    Az eredményt látva nehéz eldönteni hogy a siralmas vagy a semmi jelzőt használjam. Közelről nézve 1 év után (ennyit mondanak a végleges állapot elérésére), néhány gyengus hajszál látszik. Egészben nézve, egy nagy nulla, semmi változás.
    Reklamálni értelmetlen, nagyon jó kifogásokat mondhat a beültető, és te sehogy sem tudod bizonyítani az igazadat, mondhatja hogy rosszul bántál a hajjal ezért elhalt, vagy ha volt hajad még és sűríteni akartad, akkor azt mondja hogy hát persze azért nincs eredmény mert közben ugyanannyi kihullott mint amennyi kinőtt, stb.

    Beültetéskor ellenőrizni nem tudod hogy ténylegesen beraknak hajat, vagy csak végigszurkálták a fejbőrödet (sőt a szurkálástól kialakuló kis fekete hegek amíg le nem esnek, a sűrű haj illúzióját is keltik), és 1 évvel később már cseszheted az egészet.

    Szóval aki hajbeültetésen gondolkodik, inkább felejtse el. Pénzt bukik rajta, és nagyot csalódhat.
    El kell fogadni, hogy kicseszett veled a természet, vagy alternatívát találni, vagy reménykedni hogy egyszer kapható lesz az igazi gyógymód, ami az okot szünteti meg.