nem csak nekem?
  • joosbalazs
    #1217
    Hát rosszul érzed barátom! Egyáltalán nem vagyok dühös! Csak kellemes lett volna szembesülni az igazsággal így 3 év után! Kíváncsi lettem volna, hol a sok hajasbaba, aki csodaszerek miatt hajigált ki 100ezreket az ablakon?!? És mekkora dús hajkoronájuk lett azóta...
    "Elfogadtad, megszoktad, beletörődtél"... Ezt mindenki így éli meg! Hogy mellette zavar e?? Nem! Egyáltalán nem érzem, hogy bármiféle hátrányom lenne belőle az életben! Ha feltennék a kérdést, jó lenne e dús hajjal élni az életemet a jövőben, igent mondanék... Mert miét ne? De hogy egy lépést nem tennék ebben a témában, pláne nem költségeset, az biztos!
    Lenne lehetőségem hajbeültetésre, de egyszerűen nem érne nekem annyit! Én az elmúlt években sokkal inkább a kondícióm javítására törekszem! És ezen a téren azt kell hogy mondjam, fénykoromat élem! Talán 16-17 évesen voltam ilyen formában utoljára! És ezt a környezetemben is megjegyzik!! Haj ide vagy oda...
    Én a te módszeredet érzem az egyetlen életképes megoldásnak! És elismerésem, hogy ennyit küzdesz ezért!! De hidd el, az én listámon ez nagyon sokadik!!
    Egy változástatás előtt a legjobb kérdés amit feltehetnek neked, hogy jobban éreznéd e magad olyan emberként, amilyenné szeretnél válni!? Erre igent mondtam, amikor elkezdtem edzeni, fogyókúrázni, tudatosan étkezni! Mert egy egészséges sportos testben minden nap könnyebb! Határozottan igen! De nem lett volna ugyanez a válasz, ha egy esetleges hajbeültetésem előtt kérdezik meg... Mert ugyanaz az ember lennék, ugyanazzal a baráti körrel, munkahellyel... És a párom is főnyeremény! Haj ide vagy oda!