nem csak nekem?
  • kovad007
    #1150
    Szóval nem említetted hogy megcsináltatod vele...
    ˆ bokma
    2011. máj. 19. 10:43 | válasz | #1099
    A közelmultban telefonon mindegyiket felhívtam,négyükhöz elmentem konzultációra,kiválasztottam azt az embert(Te,őt meg sem említetted a felsorolásodban,ez is mutatja,hogy nem vagy alapos ember kovad007) akinek a tapasztalata legalább akkora,mint a Síkosé és megcsináltattam vele.
    Hát ennyit az én tapasztalatomról.
    Üdv. mindenkinek.
    Na ennyit erröl...
    Ugye a felsorolásomban említést tettem a hairhungary a hajmax a himg fue clinic sikos és mantserol.Erre te erősködtél hogy van még sikos és mantsetol is jobb ...Szerintem ezt ezzel le is zárhatjuk.
    Lássuk csak mi van még.
    Erősködtél hogy 1500 grafttol többet nem lehet egy nap megcsinálni.Kérdezd csak meg chichainot neki a hajvágással , érzéstelenítőkkel , ebéddel együtt volt 5 óra hossza 1500 graft...reggeltől estig szerintem sikos mind a 3000-et át tudta volna ültetni...De ez nem is érdekel annyira.
    -Bokma:A technikai kérdéseiddel meg fordulj az orvosodhoz ne tőlem kérdezgesd itt!
    Ebböl meg arra gondolok hogy halvány lila fingod sincs mit hogyan csináltak veled.Én tudom az enyémet:0.9mm-es körkés+ implanter.Az én orvosomat nem kell kérdezni, a tiedre lettem volna kíváncsi, de tudod mit ha Tamás visszajön magyarországra megkérdezem melyiket szokta használni és elmondom majd neked is hogy ezentúl tudjad!
    Az alpári szónak nézz utánna hogy mit jelent, de tudod mit ha neked annira tetszik a "doktornő"sose legyen tőle szebb csajod!