nem csak nekem?
  • bokma
    #1139
    Szia Chichano!

    Nálam az elsődleges szempont az volt,hogy a hajbeültetésem sikeres legyen és utána ne hibáztassam magamat,az esetleges rossz orvos választás miatt.Ezért a szakmai tapasztalat okán csak a Csúszós,és a Kanadai,jöhetett szóba a sok konzultáció után.Mivel Dr. Kopasz aránytalanul sokat kér ezért maradt Dr. Hosszúhajú.A Thomas 650.000-ért csinálta meg a 2000graftot,ami alacsony árnak tűnik,de ő magának dolgozik nem egy vállalkozónak,mint a pesti klinikákon dolgozó orvosok nagy része,két kollégája van,és nem tart fenn egy kétemeletes villát.Bérel egy műtőt,meg egy irodát a klinikán,és ennyi.Nincs nála ügyfél koordinátor recepciós marketinges telefonos kolléga.A többieknél van!Ezért kérnek több pénzt,de anno ők is bevállalták volna ezt a graft számot 700-750ezerért.A mai árakat nem ismerem,mint ahogy az általad említett hajkiszedő gépet sem.De ezek szerint fejlődik a technika!
    Sokan a Strip technikát már elavultnak tartják,szerintem meg nem az!
    Ha sűrű hosszú hajam lenne hátul,én biztos nem a FUE-t választottam volna,hanem elmentem volna az öreg Mantse-hoz:
    http://www.atlantikhair.hu/
    Olcsóbb,és hatásosabb eredményt lehet elérni vele.
    Chichano egy másik fórumon írtad,hogy voltál acell+prp kezelésen,erről a technikáról írnál egy komolyabb összefoglalót a blogodon?Nem nagyon van a neten még erről leírás!Például én nem értem,hogy miért nem vártad meg annak az eredményét,miért vágtál bele a FUE átültetésbe?
    Visszatérve az én hajátültetésemre.Sokan írtátok,hogy a műtét után a lehúzódó érzéstelenítő miatt bedagadt az arcotok!Na én ilyet egyáltalán nem tapasztaltam,viszont amit senki nem említett,hogy hátul a vágások miatt az ott maradt graftok némelyike sérül és az abból kinövő hajszálak egy jó ideig pattanásodást okoznak.Na ilyen viszont volt nálam,aztán elmúlt.Nekem ilyen turbánom se volt mint neked.:)