nem csak nekem?
  • bokma
    #1093
    Jelenleg a 2000FUE átlagos irányára 800.000Ft,de alá lehet vinni,sőt alá kell alkudni,mert ötből négy olcsóbban is megcsinálja.Egyedül a Sikosnál van 900.000felett az irányár,ő még a konzultációért is pénzt kér,igaz azt vissza adja ha nála csináltatod meg.
    Legyetek alaposak és menjetek el több helyre informálódni,körülnézni.Ez nem egy fogtömés,és ráadásul sok pénzbe is kerül!Derítsétek ki hány ember lesz jelen a beavatkozásnál,használnak e mikroszkópos szakembert,vagy csak valamelyik alkalmazott végzi nagyítóval a kiszedett graftok tisztítását?!A beültetést egy orvos végzi e vagy vannak segédei a beültetésnél?!Ne ti fizessétek meg a portás,a telefonos kisasszony és a orvos tanoncok bérét!!

    kovad007!Jólértem te 1MILLIÓért csináltattad meg egy NEM orvosnál,aki még át is baszott a graftokkal?Most erre mit mondjak?
    Nem mondok semmit.Egyébként honnan tudod,hogy átvertek??
    Az érzéstelenítésnek valóban több módja van de egyik sem kellemes,főleg a délutáni nem,főleg ha érzékeny a bőre valakinek és túl sűrű az érhálózata ami elszállítja a szert onnan,persze kibírható!
    Üdv.