nem csak nekem?
  • szurfark
    #1005
    Szia.
    Az írásomat teljesen félreértetted.
    Először is azt azért nem mondanám hogy én "itt" vagyok.Mivel már nem idegeskedek ezen úgy ahogy az itt fórumozók.
    Másik. Én egyáltalán nem azért írtam azt hogy leromboljam az itteni emberek reményeit. Hidd el maximálisan együtt érzek minden kopaszodó emberrel. Mivel én is kissé meg voltam ijedve mikor nálam elkezdődött a dolog, és ahogy az itt fórumozók többsége ugyanúgy én is hirtelen kevesebbnek éreztem magam emiatt és ugyanúgy én is elkezdtem reménykedni abban hogy valamilyen úton módon de vissza fogom növeszteni az elvesztett hajat.
    Szóval egyáltalán nem akarom én itt senki reményeit lerombolni. De könyörgöm! Fel kellene már tudni fogni azt hogy bizonyos emberek, meg cégek kurva jól profitálnak abból hogy egyesek itt "reménykednek".

    A hajbeültetést egyáltalán nem akarom reklámozni, mert reklámozzák azt önmagában is eleget, pusztán csak leírtam hogy mit mondott az orvos.
    De elárulom hogy az orvos sem azért mondta ezt hogy ezzel pácienseket toborozzon, mivel a plasztikai sebészek elárulom nagyrészt mellplasztikából élnek, nem pedig ebből.

    Ha vannak ilyen szerek, akkor áruld már el légyszíves miért van az hogy az utcán szinte minden harmadik férfi kopaszodik? Talán túl trehányak ahhoz hogy kezeljék magukat?
    Akkor miért van az hogy ide is rendszeresen kétségbe esve írogatnak emberek? Talán azért mert olyan átütő hatásúak ezek a szerek?
    Ha tényleg léteznek ilyen szerek akkor légyszíves mutass már nekem egy előtte utána képet akár magadról akár másról. Érdekes hogy itt még soha nem láttam ilyesmit.

    Mielőtt bárki félreértené a hangnemet, nem akarok senkit sem megbántani itt. Pusztán csak segítő szándékkal írtam most is.
    Ahogy az én problémám is megoldódott, bízom benne hogy ugyanúgy másoké is meg fog.