Adobe After Effects
-
Sziasztok!!!
Megtisztelve érzem magam, hogy hozzászolhatok a dolgokhoz, de egyenlőre még nincs kérdésem, nyugi, nem kell megilyedni, nem azért, mert annyira vágom a dolgokat, csak még ne sok lövésem van, de nagyon tetszik, amit ezzel a progival csinálnak, és meg akarom tanulni, amennyire lehet....
Én eddig Vegast használtam, és használok is, és jól jön az utómunkához az AE, és akkor ez lenne az első kérdésem is: mennyir kompi a kettő progi egymással, a Sony Vegas és az AE?
Ahogy végigolvastam a topicot, sok legenda járt egy 14-15 DVDs cuccoshoz, ehhez hogy tudok könnyebben hozzájutni, valaki megtalálta valamelyik torrent oldalon? (bocsi hogy ez a kérdés már vagy 20adjára jön föl) vagy esetleg valakinek megvan, aki olyan aranyos, hogy átimportálná szegény tudatlan gyereknek??? :D:D:D:D
Albundy, elismerésem, te vagy sztem az itthoni AE-Istenség:D, biztos sokat fogunk még kommunikálni:D. És ebből egy apropó....van MSNed???? (legyeeeeeen:D) ha van, akkor nem kell megadnod nyilvánosan, vegyél csak fel az emailcímem is ez: [email protected] (bárki felvehet) .....sajnos egyenlőre nem tudok segítséget igérni, max Vegasban, de fogadj padevanoddá, mester....XD
Mindenki már a 7essel nyomul? mert fel tok ajnlani egy fincsi cr***et, ha valakit érdekel...