Adobe After Effects
  • berlinboy6329
    Csak azt nem értem,mihez kell a matek?After effectsezgetek hobbiszinten már február óta,de eddig semmi hasznát nem vettem..Ha emg igen,semmi ilyen integrálszámités,meg überdurva magasfokú számitás nem kellett hozzá..Összeadás,kivonás, szevasz...Nézegettem egyetemeket,nem a nekme emgfelelő szakokat,csak közel állóakat,de analizis,meg diszkrét matek,meg rengetegsok matek,szerintem feleslegesen...Jó lenne v modellezésben elheleyzkedni,ahol minőségi animációkat lehetne csinálni(modellezés része érdekel,animálsá nem izgat,kivéve ha animálás nélkül nem oktatnak modellezést(,vagy pedig vmi filmes cucc(zöld háttérből embert fiémberakni,effektek,robbantások...),de sehol nem találtam nekem megfelelő helyet..Pályaválasztási tanácsadók átnyálazása meg...Nem véletlenül mondtam h közgász meg mérnőki cuccok..Az mindenhol benne van a csapból is ez folyik,de az ember egy kicsitönkifejezőbb,művészibb irányba akar elmenni,ami digitális,szal kell hozzá sz.gép,akkor az tuti nincs benne,v csak emg van emlitve..Mondom mindenféleképp vmi egyetem/főiskola kellene,lányok miatt..De igy:C

Azért kérdezem meg itt,mert After Effects topik,én meg azzal is szeretnék továbbtanulni.EGyetemes topikban kérdeztem,ott kaptam választ,kérrdeztem emgint,másnao emgnéztem a kommentjeim meg a válaszok is le voltak törölve..Kérdeztem a továbbtanulás topikban is tegnap,azóta se válaszolt senki..Itt emg látod,10perc alatt irtál...

Riot Gear sztem nem nagy szám,én spec utálok olyan dolgokat használni,ami előre legyártott,kivételt képezne az Action Movie Essentials,mert azt én nem tudom emgcsinálni,h felveszem őket...Ha ilyet teszek bele,vhogy nem érzem magaménak azt amit csinálok..Torrentz.com Itt beirod, kiadja,ha vhol megvan, én is innen szedtem.