Adobe After Effects
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
kitartás... 😊
Mert nekem angolul van meg, és magyarul is elég bonyolult!
Szóval ha valaki tud linket küldeni ahol lelehet szedni magyarul akk nagyon megköszönném!
Elõre is THX!
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
Aki szereti az after effectet az légyszives nézze meg a következõ linkeket:
http://www.youtube.com/watch?v=i_Vqw8l5wWE&feature=channel_page
http://www.youtube.com/watch?v=sR-B3477KqE&feature=channel_page
kösz szépen
Lenne egy kérdésem:
Nincs vmi megoldás arra h ne fagyjon ki az AE egy idõ utûn,random módon?
Általában akkor szokott,ha "tekerek" a timelineon.Odanyomogatok pár helyre h megnézem,hol kezdõdjön a következõ effekt v vmi,és nem ugrik oda,hanme kifagy az egész,és nem tudom miért.Ez általában akkor van ha már elég sokmindent belepasziroztam a Compba.Ez van rendernél is.most is épp renderelnék,de a Shatteres résznél mindig kifagy.Semmi hibaüzi,csak pá.Egyszer kiirta h nincs elég memória.75%ot adtam emg maxnak,most feltoltam 100%-ra de mindig kifagy... 😞
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
már a gépet is újraraktam, de egyszerûen nem akar mûködni. nem tudom, mi lehet.
valaki esetleg tudja a megoldást?
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
vagy fapados módszer, ahol lefagy, csak addig rendereled le, majd a másik felét, majd az egészet összeilleszted mint egy videót.
Egyébként szerintem egy könyvvel kéne kezdeni ami megadja az alapot az egyik amit magyarul is kiadtak igaz még a 6.5-sel kapcsolatba a pontos címe: "ADOBE AFTER EFFECTS 6.5 & ENCORE DVD 1.5 - TANFOLYAM A KÖNYVBEN - DVD MELLÉKLETTEL", de rengeteg angol nyelvû könyv van ami a kezdõ színtrõl juttat magasabbra. úgyanis a legtöbb tutorial már némi alapot feltételez. Ja és rengeteg türelem, mert nem az egyszerû programok közé tartozik! Lehetõleg a következõ kérdés ne az legyen, hogy hogyan kell Star Wars-os fénykardos effektet csinálni arra ott a google meg a starwars fan forum. 😄
Üdv
Jó tanulást!
nekem cs3 van
és az ae7-es kell neki
LOÁL
Ezt szeretném megcsinálni
de mikor ráhúzom a videórétegre az Easy Reflect plugint, nem tükrözõdik semmi. kisérletezgettem, ha felfelé vagy jobb-ball oldalra húzom, akkor jó de lefelé valamiért nem. az elhalványuló cucc valahogy kiüti meg túl magas az érték, nemtudom. mi lehet a gond? PLZ HELP.
Psunami gallery
Ahogy nezem egyebkent az ilyen video-effekt teruleten itthon nem vagyunk annyira lemaradva a kulfoldhoz kepest (legalabbis a top) ..ez azert pozitiv
Voldi, természetesen az ha csak AE-t ismered, az kevés. De ha mellé ismered Premiere, Photoshop, Illustrator, 3D Studio, Vue, Poser, Particle Illusion, Boujue, Syntheyes stb... programok valamelyikét, akkor nagyobb esélyed van...sõt, így keresik a munkaerõt az ilyen területre (is). Az már más kérdés, hogy a filmezés, média világa elég zárt.
Duplázdd meg a video layert a problémás területre rakj egy maszkot és arra engedd rá a Keylight plugint!
meglehet adni valahogy hogy csak X1,Y1 - X2,Y2 terület közötti négyszeten müködjön?
A color change effectel is ez a gondom hogy a képen szereplõ emberek bõre is szépen elszinezõdik 😄 nemtúl jó hacsak nem zombi filmet csinálunk
Attól függ mennyire hobbi. RTL, tv2. reklámblokkok és ajánlók videóit ezzel a progival csinálták😊

A következõ kérdésem lenne.
Van egy 1 perces videom amibe néha kilátszik a háttér ami igencsak rózsaszínes, viszont maga a film egy szürke raktárban játszódik szeretném a rózsaszin falat kiszürkíteni hogy neüssön el a film többi részétõl valaki tudna erre megoldást mondani?
Elõre is köszi