Adobe After Effects
  • truCe
    sziasztok, van egy jokora render szivasom...a temat vegignyalaztam kulfoldi forumokon is de megoldas nem volt. az a problema, hogy ha multiprocesszoros rendereles van akkor x ido utan lekapcsolodnak a renderelo taszkok (nalam macen aeselflink a neve) es igy a renderido nagyoncsunyan megugrik...mivel csak 10-30%-os lesz a procik terheltsege a 90-100% helyett...hosszas szivas utan megfigyeltem, hogy a disc cache-vel lesz a gond...pontosabban: beallitok Xezer mega disc cachet, elinditom a rendert, minden szep es jo, zuznak a magok....aztan ha eleri a beallitott cachemeretet a cache konyvtar merete akkor a magok lekapcsolnak...es lelassul a render. az egyik megoldas az hogy nagyonnagyonnagyonnagy disc cachet kell megadni, a masik megoldas meg az lenne, hogy menet kozben kitakaritana maga utan (mert a cache konyvtar merete a render alatt egyre csak no egeszen a maximumig)...a secret menus disable layer cache nem segit....

A kerdes az, hogy ismertek valami scriptet arra, hogy menet kozben karbantartsa a cache konyvtarat?

Remelem ertheto voltam ;)

Koszi,
    trCe