Adobe After Effects
  • twine
    Szia!
    Hálásan köszönöm a hozzászólást, segítséget...
    Persze nem akarok álszentnek sem tünni,,,tudom aránylag erős gépen dolgozom, de komolyan gondoltam amit irtam...Ediusban pld. ha az Xplode áttünéseket használom, a real kimenet full minőségben kijátszásnál meg tud akadni négy magon is sajnos :( ahoz van egy jó kis "patch" vagy plug-in,,(nem is tudom minek nevezzem) amit ha bemásolok az adott helyre, kihasználja a GPU-t, és nem lesz szinte szükség render-re, mert full élsimitással render nélkül csinálja meg egyből a leg zúzósabb áttünéseket is...
    OpenGL, felismeri a frissités után az AE-ben a VGA-t, de hát,,,azért azt látom hogy akadnak az anyagok..(persze ez adódhat a hozzá NEM értésemből is, és lehet hogy nem "szakszerüen" használtam a progit:) )
    "Memory" beállitást nem lehet "elrontani"? azaz ha kitolom teljesen amig lehet, nem roggyan meg a Windows, vagy ilyesmi? Még egy,,,azon változtatni, hogy még több anyagot tudjon lejátszani, 64-bites op. 8 giga rammal,,,,gondolom segítene....ki is tudja használni az AE. ezt hatásosan?
    Nem akarok "gigantománnak" tünni,,csak ismerem magam, és tudom hogy jobban szeretem a "csiribiri", efektezést, mint az órás, másfeles anyagok vágását, vágóképezését...unalmas,,,ha pedig sikerül rátalálni igazán az AE-re, akkor jó lenne tudni mik a lehetőségek vas szinten...(mert ugye ez erőssen pénztárca függő)..köszönöm a türelmet a hosszúra nyult hozzászólásomhoz...
    üdv
    Twine