Adobe After Effects
-
Ettike #2060 Hidd el... én meg aztán végképp nem értem. A Premiere a fényképezővel felvett videókat, - szintén MPEG-k voltak - azokat sem szerette. Beolvasni beolvasta, csak utánna szaggatta a képet... a hang viszont tökéletes volt. :( Ma próbálkoztam mindennel. Ilyen elemzésfélét csináltam.
Megdöbbentő eredmények születtek. Úgy pl. be tudtam vinni a jelenetet, hogy először Pinnacle-ban készítettem el egy AVI DV filmet, de mondjuk a 35 másodperces videó 158 Mb volt, ami azt jelenti, ha csinálok egy 30 perces filmet 8 Giga lesz!!!! :O Ezért kérdezném meg azt, ha mondjuk így csinálom, és beviszem a videókat a Premierébe, ott megcsinálom szépen a filmet, az is gondolom hasonlóan ehhez, hatalmas méretű lesz, mégis mivel tudom tömöríteni, lehetőleg úgy, hogy a minőség megmaradjon? Láttam már sok amatőr filmes oldalon a filmeket, hogy AVI-k voltak, és csak 300 Mb, még az 1 órás film...
Kérlek segítsetek, mert nyakamon a forgatás... VAGy esetleg van más filmszerkesztő program, ami elfogadja ezt a formátumot?