Adobe After Effects
  • Justil
    Sziasztok! Nemrég kezdtem el AE-t használni, és még elég láma vagyok hozzá. Kerestem a neten mindenféle tutorialokat, de arra a problémára, amivel most szembesültem, nem találtam semmit.
    Szóval van egy 20 másodperces kis videóm, és lehet eleve hülyén hangzik, de szeretném kinyújtani 8,5 percesre :) Nyilván megoldható a dolog, csak az a gond, hogy a kevés képkocka miatt kb 2-3 másodpercenként ugrik 1 aprót, és nem folyamatos. Szóval valahogy meg kéne oldani, hogy legalább úgy tűnjön, mintha szép folyamatosan úszna. A videó jellegéből adódóan nem lenne rossz, mert lassan ugyanolyan jól nézne ki mint 20 mp alatt, erről a klipről van szó:

http://www.istockphoto.com/file_closeup/object/3596696_fly_into_galaxy.php?id=3596696

Az jutott eszembe, hogy esetleg valahogy ki lehetne renderelni képkockánként, aztán meg simán egymásra pakolni őket és egyenként kifadelni...így talán jól nézne ki de persze az is lehet, hogy nem. Mindenesetre ha bárkinek van erre jó ötlete, akkor minden segitséget örömmel fogadok!
    Köszi!