• Attila 007
    köszi a válaszokat, de sajnos azokat ezekszerint már széjjel lőttem, lesznek helyettük másik ugyanolyanok?Szal a második páylán vagyok pontosítva egyébként amikor ilyen üvegalagútból 3 helyre mehetsz be, egyik helyen ahogy bemész jobbrea lehet menni és egy ilyen viz ömlik és tüz ég mellette, ott bemész az ajtón és a vagy egy ilyen nagy rács, ami mögött már megöltem pár BigDaddyt és a kislányt is felszabadítottam, a másik hely az alagútból az egy ilyen raktár szerű helyre megy. Lehet most igy végiggondolva azokat kell lefotózni akiknek a hullái igy bevannak "aranyozva"? Szal a harmadik hely az üveg alagútból meg egy ilyen nagyobb helyre visz ahogy belépek két oldalt viz alatt van minden középen lehet felmenni és ahogy belépsz egy ilyen "bár" szerü rész lesz, ott is van egy BigDaddy aki kopogtat egy felső lyuk alatt, remélem letudtam pontosabban irni, hol akadtam el, de majd próbálkozok az itten leirtak szerint, de hátha valaki jobban eltudja magyarázni mit kell csinálni, válaszokat előre is köszi, és azokat is nagyon köszi amiket eddig kaptam.