13397
  • nono55
    vagyis seJtettem!:)

már írni sem tudok---)
  • nono55
    selytettem...Marlboro egy magánrepülőn, ami "véletlenül" lezuhan Rapture felett...ejnye-ejnye...ennél még én is rafkósabb vagyok...:D

már nem is érdekel... :)
  • grebber
    Nagyon nagyon remélem hogy lesz ehhez a gamehez majd valaha magyarítás ,mert így nem igazán jó játszani felvettem csomo jegyzetet azt else olvasom őket mivel ugyse tok angolul gondolom ezekből nagyon sokmindenden kiderül!
  • Rohamsisak
    Hali. Ugye a játéknak KETTŐ befejezése van, attól függően hogy harvestelem a kis ribiket vagy savingelem, mert youtubon olyan video címet is láttam hogy "bioshock ending 1of3" de ugye csak 2van? Azért kérdem mert nem néztem meg csak az egyik videt ami nekem is lett a végén, a másikat azért nem akarom mert inkább végigtolom még1szer.
  • AntiHero
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    aztat nem mondhassuk meg..:)
  • nono55
    figyi.az én karakteremet mutatják a játékban valamikor?mármint, hogy hogyan nézek ki és ki vagyok?mert az a gyanúm, hogy Ryan vagyok...vagy nem?:D:P
  • robotnyk
    ezek folyamatosan aktívak.
  • grebber
    Akkor ezek ugy müködnek ha slotba vannak téve állandóan aktivak ?
    Vagy kell őket aktiválni mint pl a F1-el a rázás képességet pl?
  • AntiHero
    1-be az olyanokat ami erősíti a tested pl Hamegeszel valamit többet gyógyít, megiszol valamit tölti az életed és a EVE-t is. stb...

2.-ba Az olyan skilleket ahol pl hackelés gyorsabban megy, Kamerák nem vesznek észre, szb..

3.-ba pedig a fegyverrel és önvédelemmel kapcsolatos dolgok pl HA megütnek akkor megrázod öket, nagyob a "páncélzatod", stb...
  • robotnyk
    ezekbe mennek a gene tonicok, amik hackelésben segítenek, passzív védelmet adnak (electric flesh, frozen field, natural disguise). a gene bankokban cserélgethetőek, ugyanúgy, mint a plazmidok.
  • strebacom
    Akinek kell eredeti játék irjon privit mert van egy eladó.....
  • grebber
    Az első 3 slot itt az mire jó?
    Mert ezekre az erő képességes dolgokra nem igazán jöttem rá hogy tudom hasznukat venni!

• Aschil
    Díjmentesen beszerezhető a BioShock soundtrackje.(hivatalosan)
    Letölthető innen

01 Bioshock Main Theme (The Ocean on His Shoulders).mp3
    02 Welcome to Rapture.mp3
    03 Dr. Steinman.mp3
    04 The Docks.mp3
    05 The Dash.mp3
    06 Step Into My Gardens.mp3
    07 Dancers on a String.mp3
    08 Cohens Masterpiece.mp3
    09 The Engine City.mp3
    10 Empty Houses.mp3
    11 This Is Where They Sleep.mp3
    12 All Spliced Up.mp3
  • nono55
    ok köszi, ha vége a munkaidőnek folytatom a keresgélést!:D
  • Lyan Kyj
    akkor kb felénél vagyok, jajj de jó, még sok van hátra:)
  • MerlinW
    M billentyű, Goals menü.

Rolling Hills barlangban van Houdini, nála van chlorophyll.
  • nono55
    hol tudom megnézni, hogy pl hány vizet szedtem össze?
  • MerlinW
    Angol nyelvű végigjátszás
  • Attila 007
    kösszke, akkor majd délután őróbálom tovább:) Sörosztás Pénteken:)
  • nono55
    pince tök üres!méheknél semmi nincs!az összes kaptárt kifosztottam!desztilláltvíz nekem is van vagy 20, de a chlorofilból még asszem 2 kell csak nem találok sehol!vagy a klorofill az csak a marketben van, vagy a gardenben is lehet találni?
  • MerlinW
    Ha eltévedsz, nézd meg a térképet. Egyrészt sokszor ott van a GOAL felirat, oda kell menni, ha nincs akkor járd be a szürke területeket, végül olvasd el mit ír a Hint és a Goal naplód.

Nekem egyszer sem sikerült elakadnom, (pedig tök jó lett volna, tovább tartott volna:D), de ha mégis sikerült egy percig is, akkor is vidáman sétálgattam, gyönyörködve a városban, oszt végül meglett a hely amit kerestem..:) Semmi eltévedtem stressz...:)

[szubj]
    Nagyon sokadrangú tényező nálam a grafika, de ha számítania kell a külcsínybek, akkor valahogy így kell haaználni. Stílusos világot kell teremteni.
  • MerlinW
    Pedig több is van mint 7, én találtam vagy 12-őt. Pincében nézted már?
    Enzim meg az összes ott van a méheknél.
  • MerlinW
    1. Welcome to Rapture
    2. Medical Pavilion
    3. Neptune's Bounty
    4. Smugglers' Hideout
    5. Arcadia
    6. Farmer's Market
    7. Fort Frolic
    8. Hephaestus
    9. Olympus Heights
    10. Point Prometheus
    11. (The) Endgame
  • nono55
    CHLOROFILL AZ OK, CSAK HOL TALÁLOM MEG ŐKET???
    MERT A MARKETBEN MÁR NINCS EGY DARAB SEM, MINDET FELSZEDTEM SZTEM, AKKOR VISSZA KELL MENNEM A GARDENBE?
  • robotnyk
    5 a 12ből, ha a főboss pályát is külön számoljuk.

szerk: a 3dik alkotóelem 7 Chlorophyll Solutions.
  • nono55
    desztillált víz megvan.az az enzim cucc nem biztos, hogy mind megvan, de majd visszamegyek a Gardenbe és kipróbálom!köszi, hogy válaszoltál!Ez amúgy hányadik pálya a hányadikból?
  • jocika
    Szerintem jó helyen vagy. Az aranyosakat kapd le, valószínű, hogy azért vannak kiemelve. Azért bonus jár, ha támadás közben csinálsz fényképet.
    Eggyel találkoztam akkor is, amikor visszamentem a halpiacos részre a kamerával. A többieket is érdemes fényképezni, mert ezzel szerzel infót a hatékonyabb likvidálásukhoz.
  • robotnyk
    megvan az enzym sample mellett a distilled water pl? (meg van még egy alkotóelem, az most nem jut eszembe). ha az mind megvan, akkor vissza kell menni a kertész csaj laborjába.
  • Attila 007
    köszi a válaszokat, de sajnos azokat ezekszerint már széjjel lőttem, lesznek helyettük másik ugyanolyanok?Szal a második páylán vagyok pontosítva egyébként amikor ilyen üvegalagútból 3 helyre mehetsz be, egyik helyen ahogy bemész jobbrea lehet menni és egy ilyen viz ömlik és tüz ég mellette, ott bemész az ajtón és a vagy egy ilyen nagy rács, ami mögött már megöltem pár BigDaddyt és a kislányt is felszabadítottam, a másik hely az alagútból az egy ilyen raktár szerű helyre megy. Lehet most igy végiggondolva azokat kell lefotózni akiknek a hullái igy bevannak "aranyozva"? Szal a harmadik hely az üveg alagútból meg egy ilyen nagyobb helyre visz ahogy belépek két oldalt viz alatt van minden középen lehet felmenni és ahogy belépsz egy ilyen "bár" szerü rész lesz, ott is van egy BigDaddy aki kopogtat egy felső lyuk alatt, remélem letudtam pontosabban irni, hol akadtam el, de majd próbálkozok az itten leirtak szerint, de hátha valaki jobban eltudja magyarázni mit kell csinálni, válaszokat előre is köszi, és azokat is nagyon köszi amiket eddig kaptam.
  • nono55
    a #9890-es is kommentelje valaki plíz!!!!!!!!!!!!!4
  • jocika
    Azokat kell fotozni, akik olyan sarló szerü dolgokat dobálnak és képesek a plafonon mászkálni.
    A hely leírás elég általános, a játék tele van ráccsal, folyosóval, big daddy-vel meg kislánnyal. Tudsz pontosítani?
  • Attila 007
    Hali, Én a Neptunes Bountynál akadtam el, ahol van egy rács ha ránézek out of... van ráirva, a lényeg az hogy ott vagyok hogy 3 ajtón lehet bemenni abból az üveges részből, az egyikbe egy Big Daddy kopogtat oda ahova a kislányok bújkálnak, a másik egy kissebb terület tele polccal, a harmadig meg ahol ez a rács van, remélem tud valaki segiteni Előre is köszönöm, jah ez még csak a második szint, nekem is irja hogy fotózni kell, de kiket és miket? Kaptam 3 fullos A s értékelést amikor fotóztam és akkor kiirt valami upgrades dolgot, mind1 Én itt elakadtam, nagyon megköszönném ha valaki tudna segiteni
  • jocika
    A másodikat valami labor szerüségben sikerült, a harmadikat pedig valami mulató vagy bár fennti, hátsó helységében.
    Az üvegalagútnak amiben közlekedsz, kesz egy olyan része ahol kétfelé ágazik az út. Az egyik jobbra, a másik balra.
  • zeus89
    Köszi dante a tegnapi kódot ...
    Őt le is kaptam :)
    A másik kettőt keresem. Messze lesznek?
  • jocika
    Pedig az egyik pont ott van, ahol felvetted a kamerát. Az üvegfal másik oldalán.
    Pár óra játék után után azt mondom, hogy nagyon jó kis játék ez!
    Most ott járok, hogy 3 fényképet kell készítenem, de nem találom az "alanyokat" :)
    Majd még koválygok egy picit :)
  • nono55
    ja és hány pálya van összesen?a Market az hányadik?jó a gamma, de sokan írogatják, hogy rövid és az baj...max majd nem sietek :D
  • nono55
    Biosokkkkos jó reggelt!

volna egy problémám, mert elakadtam a gammában.a kereskedő placcon vagyok, a Marketben,de fingom nincs mit kell csinálni!Kinyírtam mindenkit, az összes Bid Daddy-t,a méheknél kiszedtem valalmi gyógyszert és azóta a nyilam nem mutat semmit.tegnap 1 órát kóvályogtam, de fingom nincs, hogy merre menjek...ha valaki tud plíz help mí!