BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
DirectX 9 és 10 összehasonlítás by Microsoft
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
pistát felraktam, megnéztem, töröltem!😊
kölcsönkért időből élek....
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
kölcsönkért időből élek....
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
pista egy üzleti húzás, nem hiába fejlesztenek új op.rendszert!
amúgy engem piszkosul nem érdekel!billi bácsi bekaphatja!<#mf1>#mf1>
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯
Ekkora kakkancs embereket!Hogy biztos levágták õk is, hogy naon királyul van optimalizálva és hogy DX9 és DX10 között annyira kis különbség van, hogy nem érdemes rá egyenlõre még pénzt áldozni!
Erre rafináltan rá akarják szedni az embereket, hogy azé vegyed meg a Vista-t, meg a DX10 drága kártyákat, hogy az AMÚGYIS már DX9-ben alapvetõ funkciónak számító AA-t tudjad használni...
Nem mondom eléggé kitalálták ezt a lehúzás project-et!!!
Gratula a sok <#idiota>#idiota><#kocsog>#kocsog> fejlesztõnek!<#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Vagy ez a vita már ezelõtt volt?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
most hagyom, de a következõt törlöm.
És szerintem van olyan topic, hogy hardwer, ott lehet folytatni az amd/nvidia/intel/ati vitát.
Jó?
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Töltsd le, teszteld és ha tetszik vedd meg és támogasd ezzel a készítőket!
Ezt meleg lenne mind visszaolvasni, úgyhogy inkább nem is teszem meg. A hangproblémára létezik már érdembeli megoldás? Mert az EAX-et hiába kapcsolom ki, nincsen hang az intro után...
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
[merlinw.org]
Ha jutsz valamire, akkor szólj!
Veszteni nem fogsz vele semmit..
Max jobb esetben, ha jó lesz vele a demo, akkor az eredetinél is tudod majd alkalmazni...😄
Hajrá..
Ja és naon Köcce..bármire is jutsz vele...<#vigyor3>#vigyor3><#eljen>#eljen>
Már rátaláltam..😄
Csak holnap tudom letesztelni...
De ha van egy vállalkozó szellem itt a topicban, akkor nagyon megköszönném, ha letesztelné!!!
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Vinsanity is back!!
Nem tudom, honnan tudnék hozzájutni..
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
De ez már off. 😄
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"