• MerlinW
    Végére értem normal fokozaton. 20 óra volt, de csak mert végigpásztáztam az egészet. Egyébként kicsit rövidnek tűnik, de lehet azért mert tetszett. (2-3 éve az első játék amit végigjátszottam, második Lara lesz, de az hosszú:))

Az EÜ és a Tech Skillek kivételével mindet maxoltam, mondjuk a képességek 80%-kát nem használtam, a legnehezebb hack-elés is megvolt mindenféle segítség skill nélkül, mondjuk ezt már untam, úgyhogy vásárolgattam az autohacktool-okat, oszt beosztottam.

Lányokat vegyesen használtam, 3-at mentettem, kaptam jutalmat, negyediket megzabáltam.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A vége fura is lett, nem tudom ez melyik vége volt. A csajok segítettek a végén, de az outroban a narrátor elér negatív volt: "ez az amit akartál, az ADAM és a hatalom, hát megkaptad", stbstb, szabaduló monszterek, aztán egy nukleáris fejjel zárul a kép (stáblista nélkül, ami szokatlan)

Volt akinek gondja volt a Daddy-kkel. 3-4 gránáttal ki lehetett végezni őket. Én általában rájuk küldtem egy hipnozist, lekaszaboltam vele a terepet, majd lejegeltem és távolabbról megdobáltam.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Legnehezebb rész a végén volt, mikor meg kellett védeni a kiscsajt. Főmonszternél, érdemes csak vele foglalkozni, a többiek elől csak futkározni.

Forgószéllel és telepátiával és vicces kombókat lehet csinálni, volt mikor két ipsát felemeltem, egyikre küldtem egy jegest, másikra meg egy gázpalackot. Palack eldurrant, a mirelit meg megtört a levegőben:)

Másik vidám jelenet az volt mikor összetereltem 3 Daddy-t, majd egymásnak uszítottam őket. Volt ott japános egymásnakszaladós, rambos, és szumos mozdulatsor is.. én csak álltam a sarokban és röhögtem rajtuk:D Persze a környéken szaladgáló közönség, sem akart kimaradni a jelenetből, így hát kamikázé módjára beleszaladtak a háborúba. Ehhez rásegítettem az "egymást is pofozzátok" képességgel:) Fel kellett volna vennem videora:)

Jóvót...