13397
  • priluki
    Hi,annyi lenne a kérdésem ,hogy mennyi kb a játékidö? Valamint van külömbség a dx9 ill. 10 között? Mert akkor felkéne raknom a vistát...
  • Drizzthsz
    Nah, király, még csak a demoban is megismert résznél járok, de aludni is kell. Remélem végig izgis marad.
  • Skyline
    A második nagypálya meg volt vagy 5 óra...Hála és köszönet az f8-as quicksave-nek (ezúton is csókoltatom aki a legtöbb játékban quickloadként használt gombra rakta alapból a quicksave-t meg magamnak amiért ezt nem állítottam át és pályaeleji visszaloadolás után a pálya legvégéről sikerült véletlenül megnyomnom a mentést:) )...:)
  • Skyline
    Nemtom nekem úgy 2-3 óra megvan egy pálya mindent végigbambulok,bejönnek ezek az odalent feltalált furmányos gépezetek azt nézegetem őket meg vadászgatok...Minden pályáról úgy megyek csak ki ha mindent meghesszeltem és mindenhol voltam...
    Nvidiások vista alatt szedjék le a beta mellé a hotfixet is amit lentebb írtam! segíííííít:)
  • gettobuxa
    én még csak a demót, holnap kezdem a gammát :) még jó h bekukk
  • MerlinW
    Frissített widescreen paraméterek:

16:9
    Width FOV: 0.75
    Height FOV: 0.75

16:10
    Width FOV: 0.833
    Height FOV: 0.833
  • MerlinW
    Jah, 7 szint, +boss. 1 szint 1-2 óra attól függően mennyire rohansz. Személy szerint sajnálom hogy nem kapcsoltam ki a nyilat. Aki mostanában kezdi, vagy az elején jár, az kapcsolja ki. Úgy tovább tart, míg megtalálja a helyes irányt. Így is folyamatosan kommentálva van, mit merre. Ráadásul a térkép is túl sokat segít. Ez van.
  • gettobuxa
    jah, pásztázást félreértettem :) úristen, ilyen rohadt rövid? :(
  • MerlinW
    Ha jól emlékszem "R6Vegas.exe -dx9" kell nvidianal, de a driver-ben akkor is meg kell adni a Vegas-hoz a force AA-t (Add-olni kell, mert nincs benne alapból). Egyébként a fórumok szerint 20FPS mínusz.
  • MerlinW
    Ott én is elkezdtem szórni a lőszert meg mindent, hogy úgyis vége, de gyanus volt, hogy ugyanugy kaptam az ADAM-ot, stb:) Aztán jött még 2 vaskos szint:)
  • Magnum PI
    Ezt próbáltam és nem jó. De olvastam valami átnvezést nvidia kártyához csak nem tom mire kell
  • MerlinW
    A végigpásztázás azt jelenti, hogy az utolsó centiméterig végigjártam minden helyet (nem azt hogy csak néztem mit csinálnak az NPC-k:D). Ezért lett 20 óra. Egyébként, sztem max 10 lehet, ha csak a nyilat követjük.

Amikor összeeresztettem a népet az meg móka volt, nem is kicsit:)

Mindig a nyílnak ellentétesen indultam el, és csak ha már mindent bejártam, akkor mentem arra.

Nem volt példa a Doom 1-2 óta hogy 2x végigjátszak valamit, de ezt már csak a jó vége miatt is, illetve a zseniális hangulata miatt, lehet...

A sok 2K baromságot leszámítva rég látott stabil, bugmentes játékot raktak össze a srácok, valamint az U3 motor is nagyon ott van, mind sebességben, mind technikailag. Pl talán először nem láttam semmit a falba/földbe lógni.
  • MerlinW
    Jessz:D
  • MerlinW
    Nvidia 163.44-es driver (FAQ-ban) Speciális nézet, Manage 3D Settings, Program Settings, Bioshock, Antialiasing - settings

Ati kártyáknál álítólag át kell nevezni a Bioshock.exe-t Oblivion.exe-re és így kell indítani a játékot: "Oblivion.exe -dx9"
  • AntiHero
    Akkor te a gonosz endet kaptad:)
  • gettobuxa
    és jó így végigjátszani h csak pásztázol? én pont a másik véglet vagyok, minden zugba bekukucskálok, lövöldözöm a plafont és nézem a szikrákat, kinyírok valakit aztán visszatöltöm és kinyírom másképp stb
    meg is őrülnék, ha egy játék 1-2 napig bírná :) mert gondolom nem fogod újra játszani :)
    én eddig csak a demót toltam végig, hnap kezdem a gammát
  • MerlinW
    Végére értem normal fokozaton. 20 óra volt, de csak mert végigpásztáztam az egészet. Egyébként kicsit rövidnek tűnik, de lehet azért mert tetszett. (2-3 éve az első játék amit végigjátszottam, második Lara lesz, de az hosszú:))

Az EÜ és a Tech Skillek kivételével mindet maxoltam, mondjuk a képességek 80%-kát nem használtam, a legnehezebb hack-elés is megvolt mindenféle segítség skill nélkül, mondjuk ezt már untam, úgyhogy vásárolgattam az autohacktool-okat, oszt beosztottam.

Lányokat vegyesen használtam, 3-at mentettem, kaptam jutalmat, negyediket megzabáltam.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A vége fura is lett, nem tudom ez melyik vége volt. A csajok segítettek a végén, de az outroban a narrátor elér negatív volt: "ez az amit akartál, az ADAM és a hatalom, hát megkaptad", stbstb, szabaduló monszterek, aztán egy nukleáris fejjel zárul a kép (stáblista nélkül, ami szokatlan)

Volt akinek gondja volt a Daddy-kkel. 3-4 gránáttal ki lehetett végezni őket. Én általában rájuk küldtem egy hipnozist, lekaszaboltam vele a terepet, majd lejegeltem és távolabbról megdobáltam.

Legnehezebb rész a végén volt, mikor meg kellett védeni a kiscsajt. Főmonszternél, érdemes csak vele foglalkozni, a többiek elől csak futkározni.

Forgószéllel és telepátiával és vicces kombókat lehet csinálni, volt mikor két ipsát felemeltem, egyikre küldtem egy jegest, másikra meg egy gázpalackot. Palack eldurrant, a mirelit meg megtört a levegőben:)

Másik vidám jelenet az volt mikor összetereltem 3 Daddy-t, majd egymásnak uszítottam őket. Volt ott japános egymásnakszaladós, rambos, és szumos mozdulatsor is.. én csak álltam a sarokban és röhögtem rajtuk:D Persze a környéken szaladgáló közönség, sem akart kimaradni a jelenetből, így hát kamikázé módjára beleszaladtak a háborúba. Ehhez rásegítettem az "egymást is pofozzátok" képességgel:) Fel kellett volna vennem videora:)

Jóvót...
  • Magnum PI
    Sziasztok!

Leírná valaki mindenféle körités nélkül hogy kell bekapcsolni az AA-t XP alatt?
  • jocika
    De jó látni, hogy a SS2 folytatódik. Aki azzal játszott az tudja miről beszélek. Csak a parázást keveslem. Ott besz..tam, ha meghallottam a majmokat, de itt nem. Biztos öregszem.
    Kicsit féltem, de most már nagyon örülök, hogy megvettem a CE-t. A SS2 is eredetiben van meg.
  • Frank99
    abból nem sok van valóban....
  • Tatyla
    háleluja holnap már suli és nem lesz tele spammalva pár topik mikor hazajövök a melóbol..
  • Tatyla
    tipikus 7600GT probléma...
  • Frank99
    le is töröltem...
  • Tatyla
    lololol

villanykapcsolgatós halottnaktettetös srácok beadja,beszartam megint...
    amugy meg valaki linkelete a képet a kiscsajok csoprtjárol ahogy rajzolnak,én már azt hittem az a vége és dehogy...
  • Frank99
    ha szenvedsz nem csodálom, tört játékkal játszol, teszel a szabályokra, itt és más topicokban is....

örülj, hogy nem törlöm az összes commentedet...
  • Shep
    Harvest ezzel több ADAM-ot kapsz, de meghal a kiscsaj, Rescue-val kevesebb ADAM és túléli, valamint a végkifejlettet is befolyásolja.
    Mikor elém kerül egy little sister, és van két választási lehetőségem, akkor mit jelent ez a két dolog?

nem tudtam rájönni...
  • grebber
    Gatheres Garden készülékeknél tudsz venni!

Kérdésem ezekkel a slotokkal hogy valami fegyveres slotok is vannak ezek mire jók?
  • Shep
    Hogy tudok új slotot venni a képességeknek?
  • Skyline
    Akinek játék közben kilépeget (nállam 7900gs-el ugyanígy véletlenszerüen kilépegetett vista alatt) annak:

http://www.nvidia.com/object/windows_vista_hotfixes.html

Én innen leszedtem az első pontból a 940105-ös fixet és a drivert a kártyához azóta hibátlan.
  • robotnyk
    jól meg kell gondolni, hogy mire teszel upgradet.
  • grebber
    Hát csomo dolgot még nemtudok mi hogy merre. PL vannak olyan dolgaim/tulajdonságaim ami aztse tudom mi és hogy hogyan kell használni meg mire jók!

Majd holnap csinálok róluk képeket azt ti biztos tudjátok!
  • Qwerty4
    Hello!

Mit gondoltok ati x1650-el, sempron 2500+ 1750 MHz-el, 2 GB RAM-mal kb. hogy fog menni ez a játék?
  • gregtom6
    hát nekem nem lép ki 6200-assal(kölcsönkártya)amúgy 7600 GT-m lesz megint,gondok vannak vele játék közben?
  • Eagle16
    Most én nem veszem észre őket, vagy tényleg ilyen kevés weapon-upgrade-es gép van?Eddig eggyel találkoztam csak...
  • robotnyk
    force global light milyen állásban van graf opicóknál?
  • Blekk Síp
    Van egy olyan gondom, hogy van néhány olyan rész egyes pályákon, hogy ha egy bizonyos irányba nézek, vmi elképesztően akad a game, de ha 2m-rel arrébb fordulok, minden megy simán.
    Nem tölt, nem csinál semmit, csak akad mint állat, holott egyébként olyan beállításokon játszok, hogy tök simán megy egyébként a játék.

Erre van vmi ötlet?
  • DarkSector
    X300SE kártyán tesztelte már valaki???
    Köszi!
  • Seth
    Kettő jéggel eltorlaszolt járat van