• Zóanagyvarázsló
    Először is te állítottál először egy tételt, amit eleddig még nem támasztottál alá. Miért én kezdjek a cáfolattal?

Nem azt mondom, hogy nincs igazság abban a mondandóndban, csak az zavar, hogy túl harcosan vetítesz ki általánosításokat általd nem ismert egyénekre, miközben éppen ebben a topikban magad is beismerted, hogy egyébként nem ítéled el a warezt, sőt élsz vele. Összességében annyit szerettem volna mondani, hogy a játék nemtetszését a warezzel magyarázzátok az nem feltétlenül jogos, főleg, amíg telejsen normális véleményt írnak a "System Shock eszmei utódjáról" (így volt számos helyen beharangozva). Az pedig telejsen logikus, ha kipróbálás után nem volt számukra elég meggyőző, akkor nem veszik meg. Persze vannak bizonyos játékok melyek ezt megérdemlik (ez most a saját gondolatmeneted), de azt mindenki egyénileg válogathatja meg. Engem nem zavarnak a finomabb kritkai észrevételek a játékról, sőt érdekelnek, ezért túlzásnak tartom a vélemény támadását minden esetben a - sok emberre sajnos igaz- "warezhuszár" szöveggel.