Skyline#9403
Nononooo....Egy horrorjáték nem pont az ilyesztegetéssel lesz horror...Lehet nyomasztó hangulat,stb...A system shock 2 álítom a mai napig tud ilyesztő pillanatot produkálni és kibaxott nyomasztós is tud lenni.
Ez a játék ezzel szemben minimálisan nyomasztó éás kb semmi para nincs benne az első fél óra után...
A mrbubbles,meg bigdaddy figurákat meg alaphelyzetből életben is kiröhögném és futkároznék körülöttük,képzeljük már el mekkora mekkora mozgásvilága van egy mélytengeri búvárcuccba bujtatott faszinak...:)
Meg rohangáló kislány...Ezek kb annyira nyomasztóak mint a resident evil 4-ben pár főganaj..Gondolok itt a varászlószerü geccre meg a törpére...Én ezeknél sokkal sokkal többre számítottam amikor anno felmerült hogy a ss2 készítői új game-t nyomnak. De valahogy mégis van ennek is hangulata,tetszik is,de van egy olyan érzésem hogy végigviszem és utánna törlöm az egészet a vinyómrol...Mint mondtam ízlések és pofonok nem akarok ezzel senkit megsérteni de nekem ez a játék nem éri meg a 10ezer forintot. A FEAR címü játékban nyomasztóbb hangulatot tudtak egyes részeknél produkálni...
Ez amolyan eltalált sztoris fantázia thriller...vagymi..:)