gregtom6#935
Hy! Videón megnéztem a Bioshock demót.
Véleményem: A legelső pálya nagyon kedvcsináló,jól eltalált hangulata van,főleg az 50-es évekbeli ''somewhere beyond the sea'' dallal,ami nagyon odaillik.A város története elég hamar világossá válik a liftben,a videó mindent elmagyaráz,talán túl sokat is.Azután,amikor mondja,h Welcome to..és a Rapture szónál látjuk meg a várost magát,na ezt pont így képzeltem el,és amikor megyünk az épülethez,az előtte levő ''minden jó dolog a földön ebbe a városba került''is elég jó.Viszont kb idáig nem monoton,és a rádióból beszélő ember már nagyon fura,olyan,mintha egy vezető designer mondaná,h miket építettünk bele a játékba,elrontja a hangulatot,mint egy idegenvezető.A fickót,akit leterít Big Daddy meg biztos régóta ott él,tudhatná,h egy revolverrel nem tudja nagypapit kifektetni.De ugye az örökítőanyagért mindent:)
Na meg amikor a roncsod nekiesik az üvegnek,és alig folyik be a víz,hát azt hittem,h víz alatt kell úsznod egy ideig,erre épphogy egy kis tócsa lett.Az ötlet jó.Meg amikor beadja magának az örökítőanyagot,eleve az ember nem adna be magának semmit,amíg nem tudja,mi az,mert csak utána mondja neki a rádiós,h mi.És hogy annyira szenved,h lezúg az emeletről:)mintha attól jobb lenne neki,elvégre a génjeit rendezte át az a vmi.És sajnos kötelező megmérgeznünk magunkat.
Amúgy a grafika nagyon jó,főleg a víznek,de nemtom,h ebben mi dx10-es,mert ilyesmit már láttam 9-en is.És elég Doom3-as a játék,nem grafikailag,hanem történetileg,És tiszta rom az egész,ha itt mindig harc volt,csoda,h nincsenek legalább városrészek víz alatt.Meg vhogy ez a sok romos épület elrondítja,meg a sötétség,mint a doomot,igaz az horrorjáték volt,de ott is a sötét inkább irritáló volt.Ennek ellenére egy jó mediumon sztem el fog futni a játék,és ki is fogom próbálni.