-
Hoz_Hun #7098 Na csütörtök óta tolom, XBox360-on. A véleményem:
Azzal kezdeném, hogy aki azt állítja, vagy állította, hogy ez 6 óra alatt végig lehet tolni, az gátlástalanúl hazudik. Ezt kb annyira lehet 6 óra alatt végigvinni, mint a Baldur's Gate-t.
A pozítívum: alapvetően minden; a grafika, hangok, zene, történet. Nagyon hangulatos, szerintem nem fogtok cslódni benne.
A negatívum: ha mindenki túlteszi magát a "Pipe Man" minijáték okozta sokkon, akkor meg lehet szokni... aztán meg megutálni, ugyanis végig ugyan az van benne. A Végén inkább kivásárolom az autohacket, mert unom a hackelést.
A játék elég lineáris, bár-ide oda el lehet menni, tulajdon képpen egy valamit kell mindig csinálni, nincs variáció. Ez mondjuk nem meglepő FPS-nél. De azért nem unatkozunk.
Mintha lett volna még valami, ami bökte volna a csőrömet, de most nem jut eszembe. Tehát, tényleg jó cuccról van szó.
Amugy bolond biztos a játék; ha elekadnál akkor lenyomsz egy erre szánt "tipp" gombot és az megmondja mit kell tenned, nem ugy értem hogy leírja most mi a feladat (olyan is van), hanem KONKRÉTAN megmondja (egyébként meg nyíl mutatja merre kell/kéne menned). Ez amugy jó, mert legalább megtalálod az "elrejtett" kódokat.
Az ellenfelek többnyire lőnek, ütnek, vagy robbanószert hajítanak rád. Génmanipulációval, csak egy-két boss él. Az igazi kihívás úgy is a Big Daddy. Erre elmegy egy csomó lőszer az tuti.
Apropó lőszer. Nem eresztik túl bőlére, de ha valaki hozzám hasonlóan spórolósan játszik, nem fog kifogyni belőle. A lovéból 500$ lehet nálad max. Szóval 350$ felett érdemes elszorni municiókra. A Little Sisterek, két dolgot lehet velük tenni, vagy full kiharvesteled, vagy megmented őket azaz csak anyit harvesztelszki, amitől rendbejön a kislány. Most azt mondjátok, miért ne harveszteljük ki teljessen? Nos sztem nem éri meg. Nem tudom több féle vége van-e, de minden esetre van jelentősége a dolognak. Ja, hogy esetleg kevesebb ADAM-unk lesz? Ez sem igaz, mert nekem rendszeressen adnak (úgy 2-3 kislányonként) ajándékot a lánykák, ami MINDIG 200 ADAM/ajándék (fullon kb 160 at hozunk ki belőlük, megmentve annak a felét tehét kb 80 ADAM-ot). Amugy meg csak az elején kell igazán, hogy géncuccokat vegyünk magunknak, nekem a végén kb 150-200 ADAM el sem költöm, mert nem veszek meg minden hülyeséget.
Na ennyi a személyes véleményem. Tuti végig fogom még vinni.