13397
-
Próbáljátok már ki, tűkön űlök 

-
Véleményed a képeimről?
Segitesz befejezni ha már egyszer megtaláltam a neten ezt amódszert? -
hungariaia #7100 CSináljon valaki egy progit én ehez túl lusta vagyok:D -
tehát?
-
Hoz_Hun #7098 Na csütörtök óta tolom, XBox360-on. A véleményem:
Azzal kezdeném, hogy aki azt állítja, vagy állította, hogy ez 6 óra alatt végig lehet tolni, az gátlástalanúl hazudik. Ezt kb annyira lehet 6 óra alatt végigvinni, mint a Baldur's Gate-t.
A pozítívum: alapvetően minden; a grafika, hangok, zene, történet. Nagyon hangulatos, szerintem nem fogtok cslódni benne.
A negatívum: ha mindenki túlteszi magát a "Pipe Man" minijáték okozta sokkon, akkor meg lehet szokni... aztán meg megutálni, ugyanis végig ugyan az van benne. A Végén inkább kivásárolom az autohacket, mert unom a hackelést.
A játék elég lineáris, bár-ide oda el lehet menni, tulajdon képpen egy valamit kell mindig csinálni, nincs variáció. Ez mondjuk nem meglepő FPS-nél. De azért nem unatkozunk.
Mintha lett volna még valami, ami bökte volna a csőrömet, de most nem jut eszembe. Tehát, tényleg jó cuccról van szó.
Amugy bolond biztos a játék; ha elekadnál akkor lenyomsz egy erre szánt "tipp" gombot és az megmondja mit kell tenned, nem ugy értem hogy leírja most mi a feladat (olyan is van), hanem KONKRÉTAN megmondja (egyébként meg nyíl mutatja merre kell/kéne menned). Ez amugy jó, mert legalább megtalálod az "elrejtett" kódokat.
Az ellenfelek többnyire lőnek, ütnek, vagy robbanószert hajítanak rád. Génmanipulációval, csak egy-két boss él. Az igazi kihívás úgy is a Big Daddy. Erre elmegy egy csomó lőszer az tuti.
Apropó lőszer. Nem eresztik túl bőlére, de ha valaki hozzám hasonlóan spórolósan játszik, nem fog kifogyni belőle. A lovéból 500$ lehet nálad max. Szóval 350$ felett érdemes elszorni municiókra. A Little Sisterek, két dolgot lehet velük tenni, vagy full kiharvesteled, vagy megmented őket azaz csak anyit harvesztelszki, amitől rendbejön a kislány. Most azt mondjátok, miért ne harveszteljük ki teljessen? Nos sztem nem éri meg. Nem tudom több féle vége van-e, de minden esetre van jelentősége a dolognak. Ja, hogy esetleg kevesebb ADAM-unk lesz? Ez sem igaz, mert nekem rendszeressen adnak (úgy 2-3 kislányonként) ajándékot a lánykák, ami MINDIG 200 ADAM/ajándék (fullon kb 160 at hozunk ki belőlük, megmentve annak a felét tehét kb 80 ADAM-ot). Amugy meg csak az elején kell igazán, hogy géncuccokat vegyünk magunknak, nekem a végén kb 150-200 ADAM el sem költöm, mert nem veszek meg minden hülyeséget.
Na ennyi a személyes véleményem. Tuti végig fogom még vinni. -
MOst az a kérdésem hogyan irjam be ezt a host fájlba hogy localhostnak észlelje a gép?
Mi ennek a szemétnek az ip címe?
pa01.sonyvfactory.com
-
Itt a két kép:
eredeti, aktiváció elött
aktiváció után
Ott is van a szemét tettes!
sonyvfactory.com -
hungariaia #7095 Mi az hogy látszik a különbség elindult vagy nem?:S -
hungariaia #7094 Ezt a NETSTAT cserélgetést nem értem a közepén annak mi értelme:S -
Meg is csináltama netstatos trükköt!
Tényleg láccik a különbség csak mivel nem vagyok vipes felhasználó már, ezért nem tudom ide betenni a képet de mindjárt feltöltöm valahova! -
1. Juss el odaáig hogy aktiválást kérjen cdkulcsal
2. start/futtatás beirod: Cmd (bejön a parancssor) beirod: NETSTAT -A enter.
Ekkora megmutatja a nyitva álló kapcsolatokat..
3. NEM szabad más netaktivitást kiváltó progit futtatni , beirsz egy számot az aktiváláshoz aztán elinditasz mégegy parancssort és beirod a netstatot megint de még nem nyomsz entert
4. csekkoltatod a kulcsot és a kövi pillanatban lenyomod a netstat os sorod a második megnyitott parancssorban.
5. Megnézed milyen uj ip került be a listába . Ezt az ipt beteszed a hosts fájlba ami a system32/drivers/etc be van és utánairod hogy localhost
6. Ujra probálkozol az aktivizálással és virulsz ha sikerül
Na megyek kiprobálni:D
na most telepit addig leirom diohéjban hogy juss el az első pontig:
1.Dvd9 et berak, fájlokat áthuz gépre
2.proper.poseden miniimage berak 4.10 es démonba
3.telepitést inditassz az áthuzott mappából
-
huha ... még jó, hogy letötöltem az összes BIOSHOCKOMAT,tehát ha ez működik is nem toom kipróbálni, majd holnap leszedem megint, ha ez működik és megerősíti valaki. -
valaki lécci help! Elakadtam.... GET LOT 192 Remedy ez a feladat mindent körbejártam...és csökken a health csikom mindig...van egy kódós lift...oda nem találom a kodot..help :D -
Na új módszer:
1. use on of the above methods to install the game and get to the key activation window.
2. press start>run> typ cmd and typ NETSTAT -A and hit enter, u now get a list of open connections, dont close this (MAKE SURE U DONT OPEN ANY OTHER PROGRAMS THAT REQUIRE INTERNET CONNECTION, ELSE THE LIST CHANGES)
3. enter some random key from another game or ANYTHING as long as its numbers, but dont confirm yet.
4.open another cmd and typ NETSTAT -A again but dont hit enter yet.
5. ok now it gets tricky, u gotta confirm the key entering process AND hit enter in the cmd right after it, so confirm the key u just entered, and 1 sec later hit enter in the cmd.
6. 2k uses multiple auth servers so its possible u get a whole different ip than other ppl.
7. compare the 2 NETSTAT for changes in the list, if u found the new IP thats been added head to step 8.
8. add the new ip found in the 2nd NETSTAT to the hosts file located in system32/drivers/etc and PUT "localhost" behind it without the ".
9. now repeat the key activation process, enter some random stuff and if u did all of the above steps right it will proceed and change the registry which leaves u with a playable version.
Valaki forditson, mert ezt már nem tudom leforditani.
A lényeg az hogy ki kell lőni a hálózati forgalomból a játék ip-ját és az etc-nél átirni localhostra... -
chemical thrower. (napalm, liquid nitrogen, electric gel) -
Az a hetes stukker mi a tököm? Vizipuska?? -
Nincs mit, de igérem ha nem kapsz infot senkitől, ha tőlem megkérded privát üzenetben hogy mi a helyzet válaszolni fogok rá, ígérem! -
baby24 #7085 Oké!
Köszönöm a válaszod,teljesen igazad van! -
az off/spam topik linkje csak bejelentkezés után működik! -
MrAndree #7083 És honnan tudná bárki is hogy mikor lesz működő warez? Türelem. -
Értem.
Van warez,de egyiksem működik még nicns hozzá normális crack, de ez van már 3 napja, úgyhogy kérlek ne mond azt hogy ez újdonság.
Hidd el ha lesz műküdő crack azt észre fogod venni! -
baby24 #7081 Hogy mikor lesz kinn!
1 napja nem birják kirakni a warez topik linkjét/most éppen működik/!!
Szerinted kirakják majd hogy van warezes kiadás!!!
-
Mit akarsz tudni?
Addig még nincs kint hogy van törés addig nincs törés!
Ennyi! -
baby24 #7079 DE jó lett ez a topik !
Most aztán semmit nem tudok a warezes témáról!
Csak gratulálni tudok!!! -
Ez a Big Daddy valami pedodfil aki Little Sisterre vadászik?
És ez a Bioshock rejett története?
LOL -
Nekem ez a Big Daddy meg a Little Sister magas... -
De a #7070-et csoola Kandurrexnek címezte :\ -
csoola #7075 sztem azért irtak a valodi kandurexnek mert ö meg tudja változtatni a bannert -
Mert a #7059-t nem Kandurex írta, hanem Kandurrex -.- -
baby24 #7073 Miért is??????
-
Ti most komolyan ennyire vakok vagytok? -
Helyzet jelentés:)
Arcadiába vagyok. Eddig nagyon jó game:) Bár félelmetesnek nem félelmetes, sztem.
Megvan lángszóró, meg tuningoltam a shotgunom:)
Egyre több szabadon koszáló Big Daddy akik Little Systereket keresnek:) /hiába:P/
szokásos kép ínyencség:):
-
Ok de akkor tegyétek be a bannerba a warez topic linkjét. -
hm :\ -
Tévedsz, mert ami késik, az nincs itt időben... 
-
csoola #7067 helyes kis felkiáltojelek! -
ha így marad a dolog, majd még a Crysist is meg kell vennem....
de ha annyi újdonság és ötlet lesz benn, mint ebben, akkor úgy lesz! -
baby24 #7065 Hűha!
Talán ki kellene raki a warezos topikot a bannerra ,hogy mindeki lássa !
Persze olyan linket ami működik is,mer most nem igazán szuperál!!!!! -
ilyen dumával sztem téged fognak, durex... -
Hát nem én vagyok :)