• Zóanagyvarázsló
    Nézd, akármennyire is sokan töltenek le egy demót frissiben, a letöltések nagy része az elkövetkező napokban, hetekben, hónapokban történik meg (ez a vásárlásra szintúgy áll, a WarCraft 3-at vagy a StarCraftot a mai napig veszik). A saját az ismeretségi kör, vagy akár kis hazánk fogyasztási szokásait nem helyes kiterjeszteni globális méretűvé, torz képet kaphatunk. Ha valaki egy viszonylag régebbi játékon akar játszani, bizony nagyon jól jöhet a demó kipróbálásként. Talán ezeket az embereket nem kellene önkényesen leírni. (Például a Gothic 3 kései demóját a World of Gothic rajongói oldalról hasonló számban töltötték le, mint a messisáként várt patcheket. A Gothic 2 évekkel megjelenés utáni demói is sikeresek voltak al etöltési staisztikák szerint.)
    Nekem még az általam várt Overlord demójára sem volt időm. Én vagyok a
    deviáns, mert igényem még lenne rá?

Leszögezem ismét, valóban előnyösebb és ésszerűbb, ha a demó röviddel a játék megjelenése előtt kerül ki a szerverekre, de ennek semmi köze a létjogosultságához. Nem kell ráerőltetned a saját preferenciádat sem a közönségre, sem a fejlesztőkre ;)