• Dante73
    Én is lekaptam, de hiába próbálkoztam, nem jött össze. Megkiséreltem még azt is, (bár nem sok reményt füztem hozzá, és sajna igazam lett.) hogy telepítés végén, mikor feldobja a securom ablakot, egyszerüen lemásoltam a telepített fájlokat, leokéztam a securomot, kilépett a telepítőböl, miután kiírta, hogy nem települt, visszaneveztem a másolatot, de .exe sehol. Beleraktam a demóét, semmi.
    Remélem, jön egy jó yasu-crack páros, amivel lehet telepíteni majd ezt a verziót, (bár gondolom, securom hiába lessz átverve, online kéri majd a serialt) és nem kell megint leszednem...
    Egyébként, ha nem 10-20, hanem mondjuk 50 óra lenne a játékidő, vagy nem 10, hanem 4-5 ezerbe kerülne, mennék is megvenni, de így, legyen akármilyen jó is a játék, az ár érték aránya nekem nem elég jó...
    Ottvan a TDU, igaz, kissé bugos, de aki szereti az autós gamákat, az fél éve egyfolytában játszik vele, napi szinten. A játékideje, nem 10-20, mégcsak nem is 50 óra, sokkal több. Na az megérte a 10 ropit.
    Persze ez szubjektív, úgyhogy nem is vitaindítónak szánom. Csak at ÉN véleményem.

Dante.