BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dienesoft
Hagyjuk már ezt a Xbox Vs Pc-s dolgot, nem mindegy, hogy most ki min játszik? 😊 Aki Boxon tolja, az boxon játszik, aki PC-, az PC-n. Nem?

PLackó
<#nyes><#nyes>

Istencsászár
15 ezer egy vére, cserébe nincs semmi gond és nyavaja, konnekt és megy, nincs cdkulcs mizéria nincs semmi, óriási összeg mitnemondjak.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

grayfox
ez igaz, a pc-s játékárak gyorsabban zuhannak, meg nem is annyira elterjedt a cserebere... azért szerintem még mindig sokan (nem mo. viszonylatban) az igazán jó, sokat játszott játékokat eredetiben veszik meg. (pl majd bioshock)

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Csuhai G
Majomparádéról 600kb/sec-el szedem.

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

bertino
én nem wowozok, egyetlen buzi szerepjátékkal se játszok, se varázslós bizbasszal, azokat nem igen nevezném játéknak

más kérdés, hogy PCn van olyan játék, ami fizetõs, X360on mondd el mindezt... amikor az online-ért eleve fizetni kell

én ha veszek konzolt, tuti PS3at választok, csak annyi a mondanivalom, hogy az X360 átkurás, méghozzá szo szerint

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Istencsászár
Nekem egy a gondolom vele, hogy 2005-06tõl nem fejlesztettem és 2 generációval lemaradtam... de nem bánom, csak 1szer kell abbahagyni és másik oldalt is megnézni, ha nemjön be gépet akkor is lehet fejleszteni horribilis összegekért.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Kandurex
mint ahogy a wow is? 😊

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

bertino
arrol nem beszélve, hogy az online rész fizetõs ?! hát ez is no comment...

PLackó
RIP softpedia, pedig gyorsan kúszott lefelé.

hol küld el legyél szives
wedge31
Mostmár biztos hogy kapsz valamit a microfostól ennyire ingyen nem lehet lelkesedni egy széria hibás konzolért.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Kandurex
#1967 -ra

Persze, h nem kérnek belõle, ha egyszer drága rá a játék, kalózkodni meg viszonylag körülményes, a live is ugrik és a garancia is.

Nekem voltaképp annyi a bajom a PC -vel, hogy iszonyat nagy rajta a kalózkodás mértéke. Egyszerûen nem éri meg rá teljes értékû játékot venni, mert onnan egyszerûen már eladhatatlan. Míg a konzolokon az eredeti játéknak értéke van, még évek után is. Én pl. megveszek egy játékot, játszogatok vele pár hónapot aztán eladom, igaz bukok rajta, pár ezer forintot, de ennyit nekem bõven megér. De, ha ezt PC -n teszem...gatyám is rámegy,

dienesoft
Én majd "második hullámban" szedem a demot, amikor egy icipicit délutánra leapad a letöltés és elmennek gamelni.Nem mind1, hogy 10 órát várok és 50-el szedem, vagy 1 órát és 1,2MB/s-el 😊

grayfox
mármint f*sz 😄

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

grayfox
nekem meg a softpedia. mi fasz*? 😊

Vagyis softpedia<#vigyor1>

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

grebber
Na softmedia megállt 😞
Szöröstestûn meg tetü egyenlõre sokan cuppantak rá 😞

Next PC upgrade: 2022

nekem ennyi volt a gamershell, meg is állt

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Istencsászár
Ezt már a saját szemeddel kell látni.

grayfox
sztem már elég rég megjelent a box ahhoz, hogy a legtöbb pc-s tisztában legyen vele, hogy egy középkategóriás vidkártya árából hozzájuthat, 5k-s kábellel monitorra is kötheti. úgy látszik sokan mégse kérnek belõle vmiért.

dante3
Nana!😄

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

wedge31
Mármint mitöl jobb ?

Istencsászár
Mondjuk ezis vicces, demoért kell rohangálni meg nemjön lassú innen onnan, lájvon megjelent, 1et kattintottam és már jött is, 1 óra mulva már játszottam... a kényelem nagy úr😊 de ez nem pc vs x, hanem tény...

Evogordon
Na végre énis találtam egy oldalt ahonnan jön vagy 200-al.

Hát majomparádén is belassult rendesen hogy szakadna meg egy kettõnek a kapcsolata.
Istencsászár
Csak meg kell tapasztalni, a jobbtól nemszabad elzárkózni, hanem el kell fogadni, jobb neked, jobb a pénztárcádnak, jobb az élménynek... de nem az én dolgom megmutatni neked vagy neked, csak tapasztald meg és döntsd el, de addig ne igy nézd a dolgokat, mert ez max irigység számomra felõled, vagyis az elutasítás.

Kandurex
Annyira nem drága az koksz, h a passzát szél onnan fújjon,...viszont itt nem ritkán látok 200-300e Ft konfigurációkat és az aláírásokba...meg amit leírt az tény..:/

dienesoft
😄DDDDDDDD Szakadok ezen a dumán 😄😄😄DDDD

grayfox
softpediarol jön becsületes 300-400k-val. remélem mukodni is fog :|

Shep
Ez mekkora duma 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

robotnyk
az xboxok mellé dobozolnak valami gyorstalpalót megvilágosult sznob viselkedésbõl? mintha kb a seggetekbõl fújna a passzát szél. no offense, de eddig csak ezt látom.
Casper007
Hát, úgy gondoltam, majd a teljes játékot fogom élvezni. Most úgyis elfoglalt vagyok. 😉

Hello World!

Shep
Én is tudom miért mondják hogy hosszú téli este, de attól még hülyeség a mai világban, ennek régen volt értelme mikor már nem lehetett kint mit csinálni a sötét miatt, állatokat behajtották, udvart összerendezték és mentek a fonóba, meg tengerit hánatani stb.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

dienesoft
"Hosszú(nak tûnõ) téli esték!" 😄

de télen már délután 4 kor sötétedik!
wedge31
Neked fizet a microfos valami jutalékot ezért a hatalmas lelkesedésedért ?

Shep
Ez olyan hülyeség, az esték mindig ugyanolyan hosszúak 18:00 - 22:00 -ig tartanak évszaktól függetlenül 😊

és a demo?
Casper007
A Gamekapocs.hu-n van két új gameplay videó. Ilyen gyászos muzsika szól alatta, tisztára nyomasztó. Na, már nem kell sokáig várni, és jöhet a játék! 😊 Én most fogok elõrendelni a Collector's Edition-re.

Hello World!

az ajo mert akkor lesznek a hosszu téli esték!
Shep
Ja tényleg igazad van, de azon kívül, még max 2. tudsz mondani.

Istencsászár
vagyis év végén?😄 1év alvás után? jó trend.

dienesoft
Pont rosszkor.Legalább is nekem.

Istencsászár
Nem menne mert nem ismered😊, de csak egy kis példa The Darkness... mekkora hype lenne itt miatta jézusisten😊)

#1941, milyen elsõ generáció? valakinek azóta is megy, de tény hogy tervezési hiba miatt sok a megszokottnál több a hiba, de cserélik, amugy gép update nemvolt szal aki 2006os vagy 2007es gépet vesz neki se jobb, ezvan élvezni kell, nem pedig azon reménykedni hogy fog e indulni vagy akadni és mit kell butítani😊

wedge31
Mindenki tudja, hogy pc-re összel jönnek a várt játékok.

bertino
crysis elõbb jön PCre, mint bármi másra
amugymeg én nem irigylem a X360 tulajokat, fõleg akiknek elsõ generácios gépük van még alap hûtéssel és egyebek... pff

Shep
Hát ha boxost kellene említeni az idei felhozatalból (mai napig számítva) az se menne, ilyen ticsung játékok biztos voltak.

wedge31
Ja, küldjél meghivokat.

Istencsászár
Valamilyen szinten érthetõ... az elmult fél évben hány komoly játék jött ki pécére? én nemtudok felsorolni nextgen címeket... amik jönnek azok is X360 után, igy érthetõ a hype, mert manapság az ilyen gémek mint az Assassin' Creed vagy Bio ritka mint a fehér holló pécén... 360-ra ránézve ömlenek a jobbnál jobb gémek, ott meg az ember nemtudja mire adjon ki pénzt és mivel játszon😊