13397
  • dienesoft
    Persze, semmivel nem lennénk előrébb, ha nem próbálkoznánk.
  • link78
    Én eddig jutottam el azt nem mondom, hogy így működik, de már próbálkozni szabad nem?
  • timantes
    Elvileg kijött egy NORMÁLIS crack , a Scene-Inspirated zárt torrent oldalról lehet letölteni , hamarosan irom hogy müxik-e
  • link78
    A telepítés végén mikor rinyál a secu nyomsz egy okét, de nem nyomsz rá a finisre hanem reset. Gép újraindul és ott is a gépen a játék csak nincs indító exe, de azt leszedtem torrentról. Berakod a megadott helyre és kész indult is csak kéri az aktiváló kódot.
  • dienesoft
    Fake, a ViTALITY tényleg nem így jelenne meg.
  • Newfronter
    Nem? Mert épp hogy fake, ugyanis a Vitality nem fogja így publikálni az anyagot, az fent lesz rögtön mindenhol kb...
  • joenumberone
    Azt irták hogy ez már más fájlokal van megcsinálva ahogy értelmeztem kéri a serial amilyet adnak beirod majd cracekls és ennyi. Viszont arról hogy hogy oldották meg a serial kérdést nem beszélnek.

Viszont azt mondják hogy ez valószinüleg nem FAKE:Bioshock-Vitality PCDVD + crack [040/146]
  • timantes
    Ird már le hogy sikerült feltelepíteni , cserébe kapsz cd kulcsot!!
  • timantes
    De figyelj már ?? HOGYAN crackeljük ha még feltelepíteni se engedi ???? Ha nem tudod feltelepiteni akkor crackelni se tudod!!!
  • link78
    Valaki tud ehhez cd kulcsot? Addig sikerült eljutnom, hogy már csak azt kéri, ha lenne egy kitudnám próbálni tényleg működik –e utána leírnám, hogy csináltam.
  • joenumberone
    az nforceon találtak valamit

http://img170.imageshack.us/img170/5632/bioshock2kj4.jpg

Lehet hogy fake de még nem biztosak benne.
  • timantes
    Mekkora gáz lenne már ha nem tudnák feltörni a játékot! A jövőben meg a többi kiadó is erre a védelemre szavazna és többet nem tudunk majd játszani ingyen MINŐSÉGI játékokkal!:) ( Kukába a securommal és a starforceal ) Má kezdek féélretenni egy konzolra... XD
  • ragobynara
    Egyébként itt a szomszédoknál, Bécsben már kapható volt tegnap is! Csak sajnos nem maradt nálam annyi zs, h meg tudjam venni :(
  • gyuri12
    hm... úgylátszik,hogy csak 8 trójai pacim van... most csalódtam,én 12 számítottam(tegnap 12 oldalon néztem meg:D)
  • Microcosmos
    Nekem hiba nélkül ment. Tedd fel a legujabb nvidia béta drivert. http://www.nzone.com/object/nzone_downloads_rel70betadriver.html
  • Synit HUN
    Lesz díszdobozos kb 16k-ért. Asszem pontosan annyiért.
    Gyuri : Jáááj! :D
  • gyuri12
    tegnap kerestem bioshockot a neten, a vírusírtó eddig 8 trójait talált...:/
    és még nem végzett:/
  • priluki
    Hi,valaki probálta dx10-be a demot? mert nekem kifagy vista alatt....
  • gyuri12
    fakefakefake-jóreggelt
  • GPx8
    Spec. nem erre gondoltam! Milyen mocskos a fantáziája egyeseknek... Arra gondoltam, hogy a részeges és/vagy fertőzött apja/mostohája verte/kínozta a kislányt és egy karbanartó (búvárruhás szimpatikus egyén) védte rendszeresen meg. Vagy ilyesmi.
  • Dante73
    Jaja, jöhet Uwe Boll...
    (remélem jól írtam a nevét)

Dante.
  • DummyBoy
    Ehh ... lehet hogy ezt a gyökérbontogatós filmet nem dijazná az ORTT ... de valszeg a hatóságok sem ...
  • Dante73
    Én is lekaptam, de hiába próbálkoztam, nem jött össze. Megkiséreltem még azt is, (bár nem sok reményt füztem hozzá, és sajna igazam lett.) hogy telepítés végén, mikor feldobja a securom ablakot, egyszerüen lemásoltam a telepített fájlokat, leokéztam a securomot, kilépett a telepítőböl, miután kiírta, hogy nem települt, visszaneveztem a másolatot, de .exe sehol. Beleraktam a demóét, semmi.
    Remélem, jön egy jó yasu-crack páros, amivel lehet telepíteni majd ezt a verziót, (bár gondolom, securom hiába lessz átverve, online kéri majd a serialt) és nem kell megint leszednem...
    Egyébként, ha nem 10-20, hanem mondjuk 50 óra lenne a játékidő, vagy nem 10, hanem 4-5 ezerbe kerülne, mennék is megvenni, de így, legyen akármilyen jó is a játék, az ár érték aránya nekem nem elég jó...
    Ottvan a TDU, igaz, kissé bugos, de aki szereti az autós gamákat, az fél éve egyfolytában játszik vele, napi szinten. A játékideje, nem 10-20, mégcsak nem is 50 óra, sokkal több. Na az megérte a 10 ropit.
    Persze ez szubjektív, úgyhogy nem is vitaindítónak szánom. Csak at ÉN véleményem.

Dante.
  • GPx8
    Szerintem lesz ebből simán mozi film is. A történet adott egy jó A kat. filmhez, normális szereplőkkel.
    Ki lehetne bontani a kislány és a búvárruhás figura kapcsolatának gyökereit is stb... Szvsz. jól meg lehetne csinálni.
    Más. Én úgy hallottam, hogy amikor a kislány dúdol vmi gyerekdalt(?) akkor hallatszik, hogy nem kislány adja a hangot de még csak nemis nő?! Ez elég igénytelenség lenne a fejlesztőktől...
  • grayfox
    gyűjtői változat lesz valahol mo.-on?
  • Frank99
    ott vagyok én is, tegnap este itt mentettem ki.
  • Eagle16
    Jó reggelt!
    Még sehol semmi...
  • tugyiti
    fake jó reggelt mindenkinek XD aasdasd
  • dienesoft
    Zörögjünk emesenen, ha van rilíz? :)
  • dante3
    Na nye má!
  • grebber
    Na éjszakásból jövet 155 új üzi.Gondoltam nincs full mert ahhoz kevés ez a kommentszám és igazam is lett! Csak a flém ment végig.
    Na lépek aludni mire felkelek legyen tört mert széjjelcsapok valaki csavarkulccsal!
  • dante3
    Nem vagy egyedül! :D
    Amúgy neked is szép jó reggelt kívánok!
  • dienesoft
    Na reggelt! Még mindig nincs semmi újdonság, de szerintem már bármikor kijöhet egy verzió, ami működik.Nforce-ra is rácuppantam.
  • Casper007
    Ha valaki tudja, hogy Miskolcon kapható-e az X360-as változat, az megosztaná velem? :D Most olvastam, hogy a CE-ben hiba merült fel, mert a figurának letört a jobb karja (szinte kivétel nélkül), igaz, a kiadó már orvosolta a problémát, és még nyomtatott artbook-ot is kapunk. Mondjuk a kartörés állítólag csak az USA-ra és Kanadára terjed ki.
  • timantes
    AKI leszedte már és tudta telepíteni az kérem segítsen!!!!!!!!!!!!!!!! A telepítés befejeztével kiírja a telepítő: tegyem be az eredeti lemezd!! utánna le okézom és letöröli azt amit feltelepített!!! HELP!
  • Casper007
    Fejenként egyet. :D
  • neoguy
    és el is indult? nem hinném hogy átjutottál az aktiváláson
  • timantes
    A Demonoidról letöltött Bioshock PC DVD verzió SIKERESEN felteletpült a gépemre!!! Szóval az tuti nem fake!!!
  • Ev1L
    Pontosan, inkább lessétek meg folyamatosan NFOrce-ot, ott úgyis kiteszik egyből!
  • Spaceghost
    Bármi ami bárhol fent van fake. Amíg Nforce-on nincs felesleges akármit is letölteni. Szerintem mostmár leeshetne mindenkinek a tantusz aki tölti ezeket.