na, tegnap már nem igazán volt erőm, meg agyam részletesebben írni, akkor most még pár szó, spoiler nélkül.
a demoban messze nem volt benne minden, még úgy sem, hogy néhány olyan tárgyat beletettek, amit a fullban később kaptunk meg. vannak ilyen automaták, ahol töltényeket lehet venni, vagy egyéb tárgyakat, pl eve töltőt, medkitet, piát, stb. ezeket ugyanúgy meg lehet hackelni, mint a security botokat, hogy segítsenek. aztán vannak a gene tonicok, ezek olyan passzív plasmid félék. én például olyat találtam, ami kicsit tölti az életemet, és az EVEt, ha sikeresen meghackkelek valamit. szóval lesz itt lehetőség bőséggel. (ezt úgy, hogy kb fél órával vittem tovább a demohoz képest)
azt is megjegyezném, hogy nem vagyok fps-zseni, nem kelek CSvel és nem fekszem quakekel, de már jópárat végigjátszottam. mediumon tolom, de szerintem a játék nem olyan könnyű, mint ahogy azt páran itt mondták a demo után. egyrészt kevés töltény van, az ellenfelek pedig kemények. nem lehet rohanni, mert pl EVE töltő sincs minden sarkon, nem lehet ész nélkül pazarolni. pénzt gyűtögetni kell, az automatákat úgy érzem gyakran kell majd használni, mert csak az a cucc nem lesz elég amit itt-ott találunk. hackelni is érdemes, hogy a cuccok olcsóbbak legyenek.
szal elég a sznob dumákból, ss2 így, lehetne nyitottabb úgy, ilyen "ez is csak egy fps", olyan lineáris, stb... várjátok meg a fullt, és játszatok vele, mert baromi jó.