BioShock
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Egy nagy csõd az egész <#vigyor2>#vigyor2>
én boxon fogom végigtolni...csak kivi vagyok hogy fut pc-n ennyi
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
mind1 tényleg nem ide tartozik.
inkább örüljünk együtt, hogy egy ilyen király játék megjelenik mindkét platformra 😊 demot akarok 😄
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Ez olyan vizet prédikál bort iszik esetnek tünik...
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!
Hanem, hogy pc-re még nem jött ki és sok láma idejön és spoiler nélkül teszi fel kérdéseit!
Akinek nem inge, ne vegye magára!
Nekem másfél óra alatt csak 700 megát tölt le !! <#szomoru1>#szomoru1>
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Ellentétben velem nekem csak 1 megás netem van !!
Még ha ki is jön a játék én se tudok vele azonnal játszani mert nagyon sok idõ kell ahhoz mig lefog jönni !
a nagyobb felbontast hogy erted?
amugy meg tenyleg pc fan vagyok/voltam es veletlenul kerult hozzam a gep.volt egy kenyelmes fotelom labtartoval,egy lcdm,egy komoly hazimozim,osszeraktam es azota szeretem.a gepembe parhavonta oltem a szazezreket,de tobbet egy fityinget sem vagyok hajlando.jatekra felejtos.
Bárcsak olyan szerencsénk lenne hogy ha a kedves kalózuraknak sikerülne felrakni a játékot hétvégére !! (vagy ma este vagy vasárnapra )
fps, rts-> pc, ebbe lassan illene beletörõdni.
autókázni meg ugrabugrálni jó a konzol 70-ért 😊