13397
  • gyuri12
    tévedtem,ez fake:/
  • Davidus
    video review
  • AntiHero
    Gyere na:D állok elébe:D
  • gyuri12
    fenntvan isohunton, és viszonylag gyorsan jön
  • Dante73
    Azért tettem oda a "gonosz" szmájlit, hogy mindenkinek világos legyen; nem komoly. (AntiHero! TDU-ban nekedmegyek!) Egyébként tegnap megint végigmentem a demon, és rájöttem, hülyeséget mondtam, mikor azt álitottam, hogy nem tükröződik a tűz a vizen. Tükröződik, és istenien néz ki! (elsőre nem tettem mindent maxra, megszokásból, másodszorra 1280x960, minden grafikai opció on, kivéve a windowed mód, 50-60FPS, és elképesztően szép!)Egyébként, ez tipikusan az a játék, amivel 1-2 órát tolom majd naponta, sötétedés után, fejemen az 5.1-es fejhalgató, max hangerőn, minden lámpa leoltva.
    A demo alapján nekem elég para lessz a játék, csak attól tartok, hogy a sok vérpistike miatt nem lessz elég agyalós, és elmozdul a hentelés irányába. Ha olyan jó, mint amilyennek kinéz, és nem viszik tulzásba a hentelést, szerintem egy ujabb klasszikussal leszünk gazdagabbak.

Dante.
  • bertino
    ma már tuti lesz vmilyen verzio... csak bazi nagy a mérete, így sokáig tart, míg magyar feltöltők is egyáltalán beszerzik
  • mikiking
    Bocs a kérdésért,de vki probálta már G-force 6150 Se kártyával ?
    Nekem az wan 512 mb - os G-force se 6150 + 1 gb ram + 3000+preocessor . szerintetetk eltoytyogna ?
  • hungariaia
    a preload is 0% ha elindítom és egyik se csinál semmit:S
  • hungariaia
    ez most wtf?
  • robotnyk
    a tört verzióhoz: egyelőre azt mondjom ne töltsetek semmit sem. tudom, az nfroce mostanában lassú, de itt van ez a link: xrel. ez jóval gyorsabb, amíg itt, vagy nforceon nem látjátok, szerintem ne parazoljátok a sávszéleteket.
  • dienesoft
    Nem értem: Egyik helyen 6.04GB a játék, másikon 5.8 vagy mittomén...szerintem úgy ahogy van fake-ek a cuccosok...Egyszerűen amíg nincs fenn az nforce-on, nehezenn tudom elhinni, hogy egy működő verzió lenne. :S
  • Sanyesz5
    Üdvözletem!!
    itt van két verzió is:
    http://www.torrentspy.com/search?query=bioshock&submit.x=6&submit.y=13

A német gyüjtői 150k körül jön is,vajon játszhatóak ezek!!??
  • dienesoft
    Köszi a beszámolót, biztos fain lesz! :)
  • dienesoft
    Bárcsak igazad lenne, úgy örülnék ha csak egy pár óra múlva kijönne valami release (mondjuk nem 36 vagy 24 óra múlva, hanem mondjuk 3-4 :) )
  • Sephi
    En Xboxon majdnem vegig toltam es egyaltalan nem volt konnyu. Vannak jelenetek amikor 4-5 ellenfel tamadasat kell visszaverni es borzalmas reflex kell :D
  • Sephi
    Szerintem mindeki nyugodjon lefele es varja ki a rendes crackelt verziot. Max par ora.
  • robotnyk
    na, tegnap már nem igazán volt erőm, meg agyam részletesebben írni, akkor most még pár szó, spoiler nélkül.

a demoban messze nem volt benne minden, még úgy sem, hogy néhány olyan tárgyat beletettek, amit a fullban később kaptunk meg. vannak ilyen automaták, ahol töltényeket lehet venni, vagy egyéb tárgyakat, pl eve töltőt, medkitet, piát, stb. ezeket ugyanúgy meg lehet hackelni, mint a security botokat, hogy segítsenek. aztán vannak a gene tonicok, ezek olyan passzív plasmid félék. én például olyat találtam, ami kicsit tölti az életemet, és az EVEt, ha sikeresen meghackkelek valamit. szóval lesz itt lehetőség bőséggel. (ezt úgy, hogy kb fél órával vittem tovább a demohoz képest)

azt is megjegyezném, hogy nem vagyok fps-zseni, nem kelek CSvel és nem fekszem quakekel, de már jópárat végigjátszottam. mediumon tolom, de szerintem a játék nem olyan könnyű, mint ahogy azt páran itt mondták a demo után. egyrészt kevés töltény van, az ellenfelek pedig kemények. nem lehet rohanni, mert pl EVE töltő sincs minden sarkon, nem lehet ész nélkül pazarolni. pénzt gyűtögetni kell, az automatákat úgy érzem gyakran kell majd használni, mert csak az a cucc nem lesz elég amit itt-ott találunk. hackelni is érdemes, hogy a cuccok olcsóbbak legyenek.

szal elég a sznob dumákból, ss2 így, lehetne nyitottabb úgy, ilyen "ez is csak egy fps", olyan lineáris, stb... várjátok meg a fullt, és játszatok vele, mert baromi jó.
  • robotnyk
    teljesítmény különbséget nem vettem észre, bár a gépem elég erős, szóval lehet, hogy a minimum gépigény környékén lehet valami változás.
  • dienesoft
    Nincs, sajnos. :(
  • bertino
    szal még mindig nincs normális release :\
  • Promi #3530
    Inditsd ujra
  • hungariaia
    Nekem meg a STEAM-en tegnap óta be van állva azóta nem szed semmit most rosz vagy csak lassu?
  • Shep
    Szerinted engem érdekel, hogy hamarabb játszol? Én különben is csak hétfőn kezdek majd neki rendesen. Ezt az én játszok először dolgot én már kinőttem, javaslom te is te4dd ugyanezt, mert értelmetlen ezen versengeni, hogy ki játszik előbb, ki viszi végig hamarabb stb.
  • timantes
    attól még hogy szép a grafikája , nem lesz az év játéka.... láttam én már bűnronda játékot is , de a hangulata mindent vitt.
  • Spirit
    Annyira kevés a seeder, hogy szerintem amíg ki nem jön a törés, és amíg játszol, közben sem ártana seedelned...én is azt fogom tenni...
  • SD456
    Hy all!

Én most probáltam csak ki a demót. Hát ez nagyon-nagyon szép! A víz, a tűz és egyéb effektek még szebbé teszik. A demó sajnos rövid de jó. Torrentről szerintem nem érdemes szedni... De csak szerintem..
    Megadom a: 10/10

Bye all!

• homeless
    Lehet, hogy ftp-re gondolt. Ha igen, akkor nem rontja az arányát, sőt pár óra alatt lent van. Publikus torrentről meg örülhetsz ha jövőhétre lejön.
  • timantes
    UTorrentbe nézem , egy japán ember majd 250el töltötte fel nekem a cuccot , a többi majd 200 k/sec emg eloszlott a többi embernél
  • Spirit
    még nem 'tettették' fel a fullot sehova...kéretik emberien beszélni, és végiggondolni a mondandódat,mielőtt megszólalsz, csak ezen a lapon kb 20x van leírva, amit keresel
  • dienesoft
    Feltették egy két helyre, de nincs crack.
  • AntiHero
    Én meg leszarom hogy hamarabb játszol. Meg leszarom azt is hogy hány %-nál jár. Fasznak kell tele offolni a topikot?(nem csak neked szolt)
  • Soldiers
    még nem tették fel a fullot:?
  • Dante73
    Én meg leszedem, ami ide van linkelve, és mikor kijön a rendes, elég a crack-et leszedni. 2 előnye van.
    1; Nem rontom az arányom,
    2; Hamarabb játszok mint Te.

Dante.
  • grayfox
  • Solid Snake
    Tökéletesen igazad van!
  • grebber
    Valami olyasmi igen !
  • Shep
    Mi majd leszedjük nem public helyről a normálisat. Jól mondom?
  • Spirit
    egyszerre kezdtük el tölteni kb, a feltöltésem 100-110kb/sec, lefelé 30-100 között csordogál, kerek 30%-nál jár.Ez mi a tököm?
  • timantes
    Én se sírok , már készülök elő délutánra, hogy aztán csak gyors crackelés és mehet a játék.
  • grebber
    Én nemszedem tehát én nem sirok hogy lassan jön.
    Majd kintlesz a tört aztfogom szedni!