• Ragnar360
    na bocs de nem fogom visza magam:D marmint ami a ... illeti:))
    Nos lerántottam a drivert , mondom még ennyi esélyt adok neki azért .
    a driver megoldotta a problémát , kezdtem happy lenni , de azt tudni kell ,mielött még felraktam volna a bioshockot , h ugy voltam az egész gémmel öszijntén ,h mivel rutinos fps (főleg) gamer vagyok/ tartom annak:D de tényleg , ezért nem igazán érdekel igy a game ,LEGALÁBB IS VIDEOKRÓL !!! az összes bioshock vidit megnézegettem mindig szépen ahogy ugy jöttek kifele ,de nem jött át már semmi hangulat általa (nagyon kevés game van ami ezt azonnal el tudja érni:D/videon ) .Szokásos mellett mondom brutál graf ,pár aproság oszt ennyi .
    DE
    Ismét beigazolódott a "gyanu" nem feltétlen video/trailer alapjan kell értékelni egy gamet , az csak max 1 alapszempont lehet .
    MERT
    VÉGIGVITTEM A DEMO-t
    És ,h betartsam , amit igértem a hsz-em elején :

ANNYÁÁÁÁÁÁDDDD GECIIIIIII ez tényleg bioshock ....hűűű de fasza már
    VÉGRE EGY HORROR/TÚLÉLŐ FPS ,sztori , minden fasza , nagyon para WÁÁÁ
    HANGOKTOL leszopja magat a player:DDD minden nesz , odabas* azé nem semmi . Megérte tologatni a megjelenest:P
    Ja és még kurvajól van optimalizalva is ,h miért ????
    konfigom : amd athlon 64 3200+ , 1gb ram , geforce 6800xt 256 mb gddr3 (röviden)
    játékba : 1024-be , alapbol (asszem) mindent high-ra rakott , én nem is állitottam semmit ... és kib. jól megy ...nem volt fps mérő , de 20-25 inkabb utobbi az megvolt mindig , jól fut , nem ezt vártam:) , bár a demo végén durvultak a harcok , ott beszaggatott azért :D főleg mikor a repulo robot izémizével volt a fight.

Na ennyi:P , majd hamarosan boxon tolom fullba.