• Zóanagyvarázsló
    Az is lehet, hogy a kiadó elvárása volt vagy a kiadó számára akarták így kedvesebbé tenni. Én is erről írtam eddig, hogy ez a kiadók és a fejelsztők hibája, az egyszerűbb, gyorsabb, biztosabb pénzre hajtanak - egy összetettebb játékot tovább tart elkészíteni, nagyobb a bugveszély, esetleg bonyolultabb AI-t kíván. Levine-nek így is elég sokáig kellett kiadót keresenie a Bioshocknak.

robotnyk:

Nem a játék minőségét vitatom, csak azt, hogy úgy tűnik, FPS-RPG helyett FPS lesz belőle. Egyébként ízlés kérdése, hogy ki milyennek szeretné a játékot, mit vár tőle, tetszik-e neki. Én a nagyobb szabadságot szeretem, de biztos vagyok benne, hogy remek játékot kapunk.

ProGabe:

Moulyneaux is egyre többet furcsaságot beszél - én nem igazán bíznék meg benne a Dimitrit tekintve. Nem lepődnék meg, ha csak valami Simshez hasonló sülne ki belőle.

Zoleeka007:

Az egy dolog, hogy egy véleményen vagyunk egy kérdésben, de emiatt nem fogok flémelni az érdekedben, ez nem így működik. Ha trágárkodás nélkül, szépen írogatsz, és nem is szpemmelsz, akkor nem fognak beléd kötni, az ilyesmi sokakat - engem is - zavar. Csak amellett állok ki, akit igazságtalanul bántanak.