Bulics#13219
Na végeztem. Érdekes játék volt. Hangulata egyedi, bele kell szokni. Sok jó ötlettel találkoztam és összességében kellemes órákat töltöttem előtte. Azonban meg kell jegyeznem hogy túlságosan amerikai játék volt gondolok itt a logikátlanságokra, meg a vásárlási rendszerre. Olvastam továbbá hogy filozófiai alkotás is részben. Hát nem! Legalábbis a történet nem az. Inkább csak pár mondatot ami elhangzik bizonyos részekben, nevezhetjük filozófikusnak pl:az ember dönt, a rabszolga engedelmeskedik, de ez a történetból nem jön le tanulságként, és a vége sem akart üzenetet átadni.
Ugyancsak érthetetlen hogy miért és mi történt ezzel az utópiával, bár a történet vége felé egyre közelebb jutottam az igazsághoz. Pár dolog viszont nem elég tiszta. És nem lett az a végén sem. Ami szerintem tök lapos. Semmi katarzis.. Azért én a bioshocktól többet vártam volna..
A vége borzalom!
-****SPOILER****-
A végén a harc - ami egyébként nem lett vmi nehéz pedig addig vért izzadtam- után ugye megöltem a kislányokat, enyém lett az ádám a szervezetükből, és megszereztem az atomot bár nemtom minek...
Nyilván ez a gonosz befejezés. TUDOM HOGY VAN MÁSIK, LÉGYSZI NE LŐJJÉTEK LE A POÉNT!!! Biztos hogy végigviszem még.
Viszont nem értem miért lettem gonosz mikor csak kb 2 lányt öltem meg de sztem csak egyet mert az egyiket visszatöltöttem és mégsem öltem meg.
Ezzel szemben "mindig csak brutalitást adtam" hahaha. na ezt nem értem.