• mephi666
    én hirtelen 2szer játszottam végig :) először harvesteltem, mint a vadbarom, aztán meg megmentettem a kiscsajokat... érdemes megnézni mindkét befejezést... hát ha a system shock2-t a bioshock elődjének tekintjük, mindig a hagyományos lőfegyvereket preferáltam én is :D itt első végigjátszásra alig használtam a plazmidokat, csak sörétes meg géppityu ment... esetleg tármódosítással stuki... második végigjátszásra viszont a nyílpuskát is elég sokat használtam, mert jó fegyver az nagyon :D azt a bio-fegyvert ki sem próbáltam... a lángszóró meg nem az én stílusom... plazmidok közül jó a villám... kiütöttem a népet és úgy adtam nekik rétest... fejbe... közelről... :D meggyőző eléggé... mindent összevetve, szerintem az utóbbi évek legjobb játéka, csak amíg sokadik végigjátszásra a ss2-nek bő 20óra kell, ezt szűk 10alatt simán végiglehet vinni... előtte azt hittem, hogy rapture-ben sokkal többet lehet mászkálni és felderíteni... bízok benne, hogy a 2 sokkal hosszabb lesz :) a ss2-t imádtam, mert annak tényleg nagyon ottvolt a hangulata, amikor teljesen egyedül kóboroltam azon a rohadt űrhajón... aztán az ott élt emberek logjait olvasgathattam :D