mephi666#12684
na, megtaláltam :) hatalmas volt ez a játék meg a videó... most így a 2. végigjátszás vége felé nagyobb véleményt mondanék a játékról: annak ellenére, hogy az elmúlt évek legjobbja számomra, nem tetszik benne, hogy túl rövid... olyan érzésem van, mintha egy jól összerakott, nagyobbfajta demó lett volna az egész... :( az előd: system shock2 ha jól rémlik 2 űrhajón játszódott és rendesen 20óra fölötti játékidőt nyújtott még sokadik végigjátszás után is... ez pedig 10óra alatt van... sokáig vártam a játékot, mert egy komplett víz alatti városban játszódik és abban a hitben éltem, hogy k*rvanagy lesz... vagy 30-40óra játékidővel... ennek ellenére túl rövid :( 13 pálya és volt közötte több nagyon rövid is... úgy 8-9 pálya van, amin tényleg ellehet csámborogni, de akkor is elég gyorsan lehet vele végezni, ha mindent átkutatsz/meghekkelsz/megölsz/elolvasol :) a bioshock2 viszont jó lenne, ha technikailag semmi pluszt nem nyújtana, mert ilyen téren 100%ig elégedett vagyok... viszont vagy 4szer ekkora lenne :)