Hülyeséget ne írkálj már bazze.
Aki nekem válaszolt csak lehetőségképpen írta azt hogy a crack okozhatja a dolgot. Erre rögtön írtam hogy nem az. Így nemtudom logikusan neked hogy jött az hogy ha az első hozzászólásomat nézzük, és bennhagyod, akkor azt sugallja hogy tört játékról van szó.
Hiteltelen vagy ezzel az OFF/Warez topic mondókáddal is, ugyanis majd akkor vergődj emiatt ha itt fönt a "gomb" élni fog, és átirányít a megfelelő helyre. Inkább arra fordítanád az energiádat hogy ezt megoldjad, mert már a sokadik alkalommal el lett mondva hogy nem működik, és sokadjára vagy nem tudod, vagy nem akarod felfogni.Hát ezt nehezen hiszem hogy gyönyörűen működött a topic, a logikádat látva. Hány meg hány warezra visszavezethető komment van itt. Régiek, újak. Az meg hogy valakire azt mondod akit nem is ismersz hogy hazudik.... nem magadból kellene kiindulni. Fél éves játékaim vannak amiket már a magyar megjelenéskor megvettem, pedig esélyem sem volt hogy elinduljon akkor. Csak mindig vannak ilyen fölöslegesen túlbuzgó egyének mint te, akik azt hiszik hogy mekkora szent dolgot képviselnek azzal ha "példamutatóan nevelik a népet", és törölgetnek. De nem tehetsz róla, ugyanez folyik a parlamentben is, ha valami nem tetszik valakinek és felemeli a hangját ellene, azt "megrendszebályozzák". Részemről is zárom a dolgot, de szerintem te ne csak ezt a "párbeszédet" fejezd be hanem a moderálást is, mert most 3 hozzászólás miatt vered a melled, közben meg a régebbi hozzászólások között megszámlálhatatlan warez hozzászólás és hasonlók vannak. Szerinted akik ide írnak a játékkal kapcsolatban, azoknak mind eredeti a játékuk? De az nem érdekes. Annyi eredeti játék nem fogyott az idén mint amennyien ide írnak, pedig én is vettem vagy hatot az idén.