• Tinman #11728
    Nekem grakártyám tudja a DX10-et, gépem is bőven megvan hozzá mégsem tettem fel a Vistát emiatt. Lost Planet miatt feltettem, megnéztem, hogy elindul-e és eltettem talonba.

Van jópár összehasonlító teszt Bioshock DX9 vs DX10 között... 1-2 helyen azért világosan látszik a különbség, de van ahol erősen sasolni kell.
    Személy szerint én a DX10-et DX 9.5-nek se nagyon mondanám az eddigiek alapján. Főleg miután kiderült, hogy a netet megjárt Flight Simulator DX 9 vs DX 10 compare eléggé unfair, mivel ez utóbbi esetben némi render kép szaladgált körbe.

OFF:
    Olyannyira a fontos a konzol az MS-nek, hogy RROD miatt a garit ugye megváltoztatták, sokat buknak az ügyön. A Halo3-mal meg bitang jól kaszáltak. Az más kérdés, hogy a Halo 3 egy foschtalichka.

"Netezni, filmet nézni, zenét hallgatni...ma már mindent lehet Konzolon, és nagyon nagy előnye h bedobod a lemezt és már játszol is...és emiatt veszik meg nagyon sokan.A hhoz h jó PC-s legyél kell egy alapszintű ismeret...de ahhoz tanulni kell, az emberek viszont lusták...ezért érvényesül ennyire a Konzol..."

Ez egy idealista utópiája.
    Mert:

1, Valóban szinte mindent lehet konzolon, mint PC-n, de míg PC-re feltolni egy op. rendszer 20 perc, addig konzolra egy laikusnak napok, vagy akár hetek kérdése.
    Mindenki arról regél, hogy konzolon lehet netezni... ez így igaz, de ehhez megkockáztatom, hogy sokkal komolyabb tudás kell -mire ezt beállítod-, mint PC-n.
    Videot nézni szintén lehet konzolon... a DVD lemezekkel nincs is gond, beteszed és megy.
    De mi helyzet a DivX, Xvid filmekkel? Azok is mennek tény és való, egy baj van... baromi körülményes és egyáltalán nem lámáknak való feladat.

2. "és nagyon nagy előnye h bedobod a lemezt és már játszol is"
    Ez egyben egy nagy hátrány is. Iszonyat hangos a Box driveja, vinyóról kéne játszani... igen ám, de azt sem egyszerű megoldani!
    És mi a helyzet a RROD-vel? Elég lelohasztó, amikor pár hónap játék után piros napok jönnek, meg hercehurca a szervizzel.
    Pc-n ez már annyira durván eltolódott a mindent a vevőért irányba, hogy nagyon sok cég helyszíni garival adja el a cuccot és a 3 év már szinte minimum. Nekem pl a VGA kártyámon 5 év gari, a tápon szintén, a memóriámon meg 99 hónap garancia van ami több, mint 8 év.

Nekem is van konzolom, de PC-n eddig mindenre volt megoldás, ha valami gond volt. Konzolon nagyon sokat szívtam már, divx filmekkel, feliratokkal, lerohadt driveal, tönkrement joyal, elszállt fejegységgel, chip problémákkal, dual layer inkompatibilitással és sorolhatnám még.

"Tv-je mindenkinek van"
    Nextgen konzolhoz nem árt HD RDY tv... az is van mindenkinek?

Ha kicsit fejleszteni akarom a látóköröm és valami nagy feladatra vágyok mindig kitalálok valami célt, hogy konzolon vajon menne-e és megpróbálom megvalósítani... gyerekek, iszonyat szivattyúk vannak pedig nem ma kezdtem a szakmát ;-)