BioShock

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hassan B
?
Amúgy mind1, megoldódott.. korábbi mentés. Remélem nem lesz sokszor ilyen...

][ ВАЗ ][

DarkSector
Kérj mentést...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Hassan B
isteni.... medical pavilion-nál(vagy minél...) folyton kilép hibaüzenettel... kicsit kezd idegesíteni a játék...

][ ВАЗ ][

DarkSector
Egyenlõre sajnos választanod kell...
Tüzest kéne cserélned, mert az eléggé kaki...
Elektromos képességet többször lehet használni, és használhatóbb is....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Toodmayne
sziasztok!
biztos kérdezte már valaki, de elég hosszadalmas lenne mindent visszaolvasni..
szóval, az elsõ képesség ami megvan az a villámos, aztán van egy olyan feladat, hogy találjam meg a telekinézist, és ennek a keresése közben a tûzgyújtósat is megtaláltam. Viszont a telekinézist az egyik helyére kellett rakni, mert nem volt elég hely. Tudja valaki hogy hogyan és mikor lesz több hely is felszabadítva a képességeknek?

-Kell kabát? -Kinek? Mennyiért? -Kell-e kabát kintre te hülyegyerek? :)

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Végigvittem. Azt hiszem a jó végét kaptam (kislányok a szurival, stb) Azért éreztem gyengébbnek, mert volt vámpír géntonicom és a francikulccsal eléggé hatásos volt a splicerek ellen ezzel a kombóval de itt nem ment. Más fegyvert kellet használni, de meg lehetett csinálni. Le is vetette a ruhát a végén, csak nem tudom mikor 😊. Negyon jó játék szvsz, minden percét éveztem.
Hassan B
Szerintetek van valami magyar BIOSHOCK oldal? Mert én nem találtam eddig...
Viszont én szívesen létrehoznék egyet. 😊
Ha valakinek van kedve, az jöhetne szerkesztõnek.

][ ВАЗ ][

Hassan B
Feltelepítettm harmadszorra is, és most mûködik... 😊
Bár most némi játék után kiobott egy memória hibával, de remélem, hogy ez csak egyszeri hiba volt...

][ ВАЗ ][

érdekes, mert még inkább nehezen sebezhetõnek kéne lenned... kihagyni meg biztos nem hagytál ki semmit, mert ugy nem engedne tovább...<#nemtudom>
Tanács kéne:
Mután felhúztam a búvárruhát, egy sisterre kell vigyázni. Nem lettem olyan erõs mint a bigdaddy, hanem ráadásul még sebezhetõbb is, mint búvárruha nélkül. Little sistert is nehéz így megvédeni, szegényke hamar elhahálozik, mert alig tudom megvédeni. Ha legalább a bigdaddy csúzliját is megkaptam volna.. Kicsit érthetetlen miért lett sebezhetõbb ebben a ruhában. Valamit kihagytam?

Hassan B
Nah, senki nem tud segíteni? <#szomoru1>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Hassan B
Felraktam, de elég érdekesen fut le a telepítõ... Csak elindul, kicsomagol valamit, aztán még tölt, és csak úgy bezárja magát, nem ír semmit, nem kell sehova kattintani. Ez így van jól, vagy valami nem stimmel?

sziasztok nekem ugyen ez a problémám sp2vel hogy feltettem elakarom indítani ugyan ez a hibajelentés mint az elõttem szólónak.....mit lehet tenni?elõre is köszi

Asus P5B,Intel E4400,Asus EN8600GTS 256Mb,4GB 800Mhz Kingmax DDR2 RAM!

fsgh
ezt probáld ki.

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Bence94
felraktad azt visual c 2005 vagy mit?

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Hm...fura....pedig a géped bõven elég hozzá... nemtom :/

ASRock H87M - Core i5-4430 3.0GHz - SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 OC - CORSAIR Value 8GB/1600 KIT - SSD Intel 80GB SSD 320 Series - FSP FSP600-50ARN - M-Tech NOB09A-BK BLUE LED

Hassan B
Üdv! Lenne egy olyan próblémám, hogy mikor indítanám a játékot egy ilyen hibaüzenetet kapok:

Ami a FAQ-ban említve van(DirectX, driver, stb) az fenn van, mind.
Gépem:

Mi lehet a gond?

Hova neked 4GB ram???DDR3 legalább??? 😊

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Ez nekem is volt.

Asus P5Q Deluxe,C2D 8500,4GB 800mhz Geil Value,EVGA GTX460 1GB Superclocked ,Win7 x64,Samsung 84cm LCD FullHD

Nekem ugyanez. Win XP X64bit SP2 és puff.kamu hang ezalatt, a Stalker alatt és a GRAW2 alatt.Creative SB Live!24bit 7.1 van nemegy xar asszem nyomja az EAX2-t párezer volt nagykerben.mindenféle drivert kipróbáltam és nem jött helyre.nem hangkodek zavarta hanem az hogy MICROSOFT.Visszaraktam a jó öreg XP 32bit SP2 Prof. és no problem sõt jobban fut😊sajnos ez van a 64bittel, nem akarlak elkeseríteni.32-re optolt gamek vannak, pár játék van még csak Vistára is.Amúgy jobb rendszerügyileg az XP x64bit SP2 gyorsabb frissebb más a kernel stabilabb kevesebb szemét a netrõl, de pár játék nem komázza. Még nemvolt Vistám, gondolom ue., de egy darabig nemis lesz.

Sziasztok!
Van egy ati x550-es videó kártyám, feltelepítem a sm2.0 modot, de a kép továbbra sem jó (lényegében csak a tüzet látom...), viszont a kártya elvileg 2.0-ás... Nem tudja vki, hogy mi lehet a probléma? Ja, demón használtam a patchet!
Segítségeteket elõre is köszönöm!
Mostmár a fõmenüben van hangom, de máshol nincs.

Tökmind1 sajnos, nincsen hang. XP alatt volt faszán. :-(

reaper4
ja és iszonyatosan tetszett a játék!!! örülök ,h néha kijön ilyen klasszikus is 😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
nekem nem volt ilyen gondom. vagy a hangkarid nem megfelelõ vagy a driver szvsz...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Seth
ha eax-ot állítassz akkor újra kell indítani a játékot hogy érvénybe lépjen

PSN ID.: Beegabor

SD456
Hy all!

Hallotam, hogy van valami patch a játékhoz ami javítja a hang problémákat. Nekem eredeti van csak azt nem tudom, hogy hogyan vagy honnan lehet letölteni ezt a patch-et?

Elõre is köszönöm!

PS3 ID: SDani456

Áááááh, mióta feltettem Vistát, nincsen hang, meg nem történik semmi a tengeralattjáróból kibukkanva a felszínre.
Ez az EAX kikapcsolás nálam nem használ semmit. Ugye játékon belül kell kikapcsolni? Máshol nem emlékeznék, hogy lehetne nálam.

Jómagam pedig megvettem tegnap a fémdobozos változatot aminek úgy örültem, mint karácsonykor egy szép ajándéknak <#vigyor0>

Meg akartam köszönni a GY.I.K. oldalt, jól tagolt, sokat segített <#worship>

@Kindred Blades folytasd majd a történet leírását, nagyon tetszik, minden apróság érdekel! <#eljen>

ha a legujabb nembéta van fenn neked, akkor az lehet a gond sztem, legujabb bétával próbáld

Nekem is volt már párszor kékhalál, a vga driverét írta ki a végén, de szerencsére ritkán fordul elõ. Lehet nem lett jó a mentés, nem tudom, vagy a vga hidalt le valamiért. Ha egy korábbi mentésrõl próbálod, akkor is mindíg ott fordul elõ a fagyi?
bcsirke
ha f.a.q-t akartok nézni, használjatok firefoxot, kattintsatok a f.a.q-ra, majd felül a sárga megjelenõ csíkon beállítások, majd engedéjezés. ezután kattintsatok még1x.

Sziasztok
Lenne egy nagy problémám. A második pálya (Medical Pavilion) elején, ahol be van szorulva a droid az ajtóba, állandóan kifagy a játék, de olyan szinten, amit én még nem tapasztaltam. Egy kék képernyõn kiírja a windows, hogy a "A windows újraindította a rendszert, hogy elkerülje a gép károsodását(??)" - total restart.
A konfigom Core 2 Quad, 4gb ram, 8600GT vista 64bit, legújabb nvidia driver.
Elõre is köszönöm a segítséget.
Seth
<#mf2>én meg már rég végigvittem, dejó nekem ....

PSN ID.: Beegabor

offkorz
ügyes vagy -.-

offkorz
haladj a játékkal is találsz majd olyan gépeket...

sevendoor
Uraim, hol lehet üres slotot nyitni és hogyan? Már 3 képességem van, de csak 2t tudok használni. Esetleg váltogatni lehet õket vhogy?

Chuck Norris kitépett egy lapot a Facebookból!

Még mindíg nagyon jó a játék, nem unom.
Ez a vámpíros tonic nagyon jó, igaz csak a franciakulcsos harcnál müxik és bigdaddy ellen így is esélytelen, de splicerek ellen hatásos, még a gépágyúk szétverésére is alkalmazható kevesebb sérüléssel. 😊 A legkellemtelenebb splicer sztem a houdini, meg a nitro. Meg érdekes hogy nem egyfomán hat rájuk pl a fagy, tûz, valamelyik hamar eloltja magát, a másik fagyasztásnál hiába csépelem, a mésik viszont darabokra hullik pár ütéstõl. 😊 Amit észrevettem hogy ha olyan bigdaddyt hipnotizálok testõrnek, amelyik kislányra vigyáz, akkor kiscsaj eltünt mire visszamentem. Ez fényképezés, hm, azért néha ennek is van érteleme. Ahogy fejlõdünk, úgy erõsödnek az ellenfelek is, már amelyik, meg kissé nehezebb a cuccok feltörése is.
AntiHero
<#eljen><#worship>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

oneal1
na úgylátom szar már az xp-m...nem teszi fel a visual c-t..😊

!Forza Ferrari!

oneal1
köszi!

!Forza Ferrari!

Prince23
Low grafra bekockáztatnék... Talán.

Oneal: tedd fel a microsoft visual 2005 c+++

dienesoft
Hát, õszintén lehetne vele játszani mediumon, ha 1GB ram-od lenne. Így már azért megkockáztatom. De szerinetm próba szerencse.

Hello! Most már van netem,így elvileg tudnék játszani a játékkal.DE,és ez a de nagyon fontos,nem tudom,hogy menne-e a gépemen.A konfigom:AMD Athlon 64 3200+ proci,128mb Geforce 6600GT,512Mb RAM.Szal létszi,írjátok meg,hogy egyáltalán fel tudom-e rakni a játékot,és ha igen érdemes-e vele foglalkozni.Ha nagyon szarul menne(vagy egyáltalán nem)ne kíméljetek,csak õszintén! Köszi!!!!
oneal1
hali!

Mikor indítom a játékot ezt a hibaüzenetet kapom:
Az alkalmazást nem siekrült elindítani mert a konfigurációja helytelen.Az újratelepítés megoldhatja a problémát!

Aki tud segítsen!
Köszi

!Forza Ferrari!

A reverberation rövidítése annyi a lényege hogy nagyobb terek,helszínek realisztikusabban visszhangzanak,zajonganak..😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

A reverb mit jelent?

Nekem most elkezdett fagyogatni, vagy 3x egymásután 7.9 most ment fel remélem orvosolja...nemértem napokban több órát is játszottam vele semmi gond nem volt...hmmm....

Népessségesség!
Mivel a tököm televolt azzal hogy az x-fi-m alatt (amit nagyban ajánlgatnak a játékhoz) szaggatgat a hang ezért elkezdtem olvasgatni...
Arra jutottam hogy a sb honlapján lévõ kis bioshock hangleírást végigcsinálom,semmi lényeges nem volt benne egyetlen kivételt...
OpenAl driver!
Szedje le mindenki a legújabbat!!! (nem a hangkártyadriver+openal,ott az openal már régi,a leírásban külön felhívják a figyelmet arra hogy az openal-t célszerü külön frissítgetni)
Nállam bevállt,tökéletesen müxik eax,reverb egyedül töltõképen van némi röcögés de ott is minimális!

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

dienesoft
Végigvittem a játékot és most olvastam el a legtöbb spoileres részt és teljesen összeállt a kép. Basszus, ilyen brutális történetet kitalálni. 😄

1ébként Ryan tudja, hogy Atlas Fontaine?