13397
-
PunkZoli #11765 hát , nézd, a géped nagyon gyenge:(, de órás töltés nem kéne az való igaz -
destroyer140 #11764 Hi all.1kis segítség kéne.A játék hajlamos negyed, fél vagy akár 1órán keresztűl is tölteni.Ez normális dolog? A gépem adatai Proci:Intel Pentium IV 2400MHZ, RAM:768MB, Videó Kari:Radeon 9600XT (Shader model 2.0-ás patchet beraktam már).Ötlet? -
Állítólag az eredeti lazán elindul.
Hmmm, ma egész nap játszottam vele és tényleg igaz... nohát mik vannak.
Tipp: Vaterán 4-5k-ért bontatlan vihető. Hajrá.
-
kozitomee #11761 Sziasztok végre elindult...De nem az én gépemen természetesem:)
Megvan a rendszerigény mennie kell...ene
De nem megy...
Duplakatt és átváltozik a kurzor a kedves kis homokórává aztán vissza.
De semmi hatás már 8X is rákattoltam de tényleg semmi
Nvidia van benne meg minden
Ami FAQ ban volt mindent felraktam:)))) -
digital #11758 Froce Global lighting nélkül valóban mintha szebb lenne a gamma és az árnyékok is eredetibbnek tünnek, és ugyan úgy hasít, no röcc. :P
-
r4pt0r #11757 A Froce Global lighting ha jól tudom egy butitás vagyis nincs neked maxon. :P -
digital #11756 Nekem 7.1/Eax és minden maxon van nulla akadás. Force global lighting bekapcs mellett gyönyörűen fut 1024-ben.
Pedig csak egy inno6800GT (425mhz/1100mhz) p4nw 2.8ghz és 1.5GB kingmax.
-
IGen,mivel 2/3 hete irtak,hogy nemtudjak a fajlt turkalni,igy gondoltam megkerdezem ujra,mivel a topic favoritesbe van rakva,mindig olvasom,de ilyen infot nem lattam benne SOHA,de lehet vak voltam! :( -
mikrofonhead #11754 Nah reggelt all...hááát ettől se lett sokkal gyorsabb a game :/ -
mikrofonhead #11753 Nem szóltam...c++ hiányzott neki.. :) most tesztelem az új windows-on h megy :P -
mikrofonhead #11752 Értem :( Hát akkor csak nálam ilyen gagyi :( VISZONT ma újra tettem a gépem mindenenestül mert vettem egy 320-as vinyót és xp reinstall meg minden.Feltettem a drivereket és directX-et is és eddig ment a BS most meg azt írja ki h a konfigom helytelen :D XD oltás kicsit...mit tosztam el?
ez az Windows XP Hotfix ezt Geforce karikhoz is lehet? mert most töltöm lefele... -
Hidd el a high és a medium között is elég sok különbség van! Az első videók óta követem a játékot és elmondhatom egyik videó vagy screen-shot se volt csalás! -
mikrofonhead #11750 Hááááát azért szerintem az indexen a videók grafikáját megkérdőjelezem h teljesen in-game-ek...bár nemtudhatom h pontosan h néz ki de azért nem hiszem h ennyivel más lenne full grafon :) -
mikrofonhead #11749 Andie: nagyon király lenne ha ezt a fordításos Tweak dolgot meg tudnánk/tudnátok oldani :) -
mikrofonhead #11748 Ombika: hát ezt tudom...de az a baj h ebből a gépből ez a max amit ki lehet húzni...esetleg még lehetne bele több mem-et tenni de nem sok értelme lenne...nyűron tudok melózni és úgy tervezem h olyan 250 körül tudok keresni majd...abból fogok új gépet venni.Remélem ősök is beszállnak olyan 100k-val az éves ünnepi ajándékok helyett és 350K-ból már azér lehet alakítani :) -
konfig vagy valami? hogy segítsen akárki ha pontatlanul kérdezel? -
genory #11746 Valaki please -
Várható elkészülte: még idén.(esetleg még novemberben) -
Látom egyesek lusták visszaolvasni, mert már egyszer írtam, hogy a Magyarítás jó halad, 20% fölött jár, és tökéletesen működik.
Magyar kiadásról nem tudok. -
genory #11743 Biztos jó lehet ez a játék, de nálam még valamiért mindig nagyon szaggat pedig szerintem elég jó gépem van. Valaki segitsen, hogy mit csináljak mert a többi nuu game meg simán fut. -
Találtam itt egy elég frankó Tweak Guide-ot, belemegy az INI file-ok álligatásába is, és a leirás szerint kellemes FPS növekedést lehet elérni. Még nem próbáltam, majd csak délután leszek otthon, de ha gondoljátok egy gyors forditást csinálhatunk belőle, és akkor mehet a FAQ-ba. -
Marhára nem áll fent... fent van az eredeti az asztali gépemen és a notebookon is, full más op rendszerrel.
Az, hogy a 2k games fóruma tele van olyan emberekkel, akik az első "küldd el akkor az exe-t" kérés után eltűnnek, elég sokat elárul.
A Microsoft Visual C++ 2005 Redistibutable package feltelepítését írja a kézikönyv is, ja bocs neked olyan nem nagyon lehet... akkor olvass FAQ-ot, világosan le vannak írva a követelmények. -
SM3.0-ás játék U3-as motorral..
Még mit mondjak?
Nézd meg valakinél fullon...
HL2-re nem lennék nagyon büszke...meg doom 3-ra..
Azok régi és csak első ránézésre szépek max. -
Jóvanjóvan, belátom :)
De HL2, Doom3, Titans Quest, meg társai szépen futnak, még a nativ 1680x1050-ben is, közepesen, akkor ez miért nem? Mit rajzol ki pluszban, amit amazok nem? Föleg, hogy AA sincsen.
Mikrofon: Neked akkor erősebb a géped, azt mégis kisebb felbontásban kell játszanod, mint nekem? Ez furcsa. Azabaj, hogy nekem 800x600-ban a 22es wide miatt már annyira ocsmány lenne, hogy rémes. Ez a FAQ-ból letölthetö wide-eröszakoló proggi esetleg javit valamit a képarány-torzitáson?
Mindenesetre a dual 2x512 ramomat becserélem 2x1gigára, biztos ami biztos, mostmár kispénzért lehet kapni ramot.
Indexen van cikk a gémről! -
r4pt0r #11738 Te sem láthattál még doom2öt... :P -
szandrus #11737 Sziasztok.
Nincs valakinek 1 mentése véletlenül onnan amikor suchong irodájában vagy és a második lot 159-es folyadékot kell meginni,mert én nem tudom felszedni (mert a trainer elrontotta a mentést),és így nem tom tovább vinni.
Köszönöm. -
Inkabb idejet multa a geped sajnos,ezt kene belatni! :(( -
mikrofonhead #11734 Andie: örülhetsz neki h fut:) Nézzd meg az én gépemet (aláírás) nah ezen épph elfut ha 800x600-on tolom és 1-2 beállítás van csak ON... :) ezek már nem az én gépemre lettek készítve :)
Tinman: félre ne érts én abszolút konzol ellenes vagyok és éljen a PC a 19 évemből már 13 óta megvan :) nem kéne konzol...és ha elromlik akkor a gazdag kövér amerikai kisfiúnak a gazdag kövér amerikai apukája elviteti szerelőhöz és megint jó lesz egy halom pénzér :) ez az üzlet... -
Tinman, köszönöm az észosztást, de képzeld, hogy ez a problem fennáll rendes bolti verzió esetén is, nem egy oldalon olvastam. Ugyanúgy ezt a hibát dobja ki, amig fel nem teszed ezt a visual C-s szart, ahogy mikrofonhead is javasolta. Imádom az ilyen álszenteket, kiváncsi lennék neked hány eredeti gaméd van. Na erröl ennyit.
Hangulatos a game, teccik a sok újitás, eredeti ötlet.
Ezt a bigdaddy-t hogy kell kinyiffantani a kiscsaj mellöl? Már 3x kipurcantam, de még mindig megvan a fele ereje...
Amúgy normális az, hogy egy amd3200+, 1 giga ram, 6600Gt-n 1024-ben fut csak normálisan, ha mindent off-ra rakok? Igy 25-30 fps-em van. De igy kb doom2 szerü grafikám van, szvsz eléggé vacakul van optimalizálva... -
LOLL!! :)) -
Aha, nagyon okosok lehetnek, DX10 nem lesz XP-ben. XPSP3 -
Szvsz a warezt nem itt kellene, de majd úgyis kimoderálnak.
Ha nagyon játszani akarsz 5k körül árulják netszerte. -
r4pt0r #11729 Én nézzegetem mindenfelé de mindenhol írják hogy nem lesz benne dx10. Meg kéne érteni hogy az MS nem a saját ellensége, és mint már írták nem a gamerek vesznek op rendszert hanem a vállalatok nekik meg mind1 a dx. -
Nekem grakártyám tudja a DX10-et, gépem is bőven megvan hozzá mégsem tettem fel a Vistát emiatt. Lost Planet miatt feltettem, megnéztem, hogy elindul-e és eltettem talonba.
Van jópár összehasonlító teszt Bioshock DX9 vs DX10 között... 1-2 helyen azért világosan látszik a különbség, de van ahol erősen sasolni kell.
Személy szerint én a DX10-et DX 9.5-nek se nagyon mondanám az eddigiek alapján. Főleg miután kiderült, hogy a netet megjárt Flight Simulator DX 9 vs DX 10 compare eléggé unfair, mivel ez utóbbi esetben némi render kép szaladgált körbe.
OFF:
Olyannyira a fontos a konzol az MS-nek, hogy RROD miatt a garit ugye megváltoztatták, sokat buknak az ügyön. A Halo3-mal meg bitang jól kaszáltak. Az más kérdés, hogy a Halo 3 egy foschtalichka.
"Netezni, filmet nézni, zenét hallgatni...ma már mindent lehet Konzolon, és nagyon nagy előnye h bedobod a lemezt és már játszol is...és emiatt veszik meg nagyon sokan.A hhoz h jó PC-s legyél kell egy alapszintű ismeret...de ahhoz tanulni kell, az emberek viszont lusták...ezért érvényesül ennyire a Konzol..."
Ez egy idealista utópiája.
Mert:
1, Valóban szinte mindent lehet konzolon, mint PC-n, de míg PC-re feltolni egy op. rendszer 20 perc, addig konzolra egy laikusnak napok, vagy akár hetek kérdése.
Mindenki arról regél, hogy konzolon lehet netezni... ez így igaz, de ehhez megkockáztatom, hogy sokkal komolyabb tudás kell -mire ezt beállítod-, mint PC-n.
Videot nézni szintén lehet konzolon... a DVD lemezekkel nincs is gond, beteszed és megy.
De mi helyzet a DivX, Xvid filmekkel? Azok is mennek tény és való, egy baj van... baromi körülményes és egyáltalán nem lámáknak való feladat.
2. "és nagyon nagy előnye h bedobod a lemezt és már játszol is"
Ez egyben egy nagy hátrány is. Iszonyat hangos a Box driveja, vinyóról kéne játszani... igen ám, de azt sem egyszerű megoldani!
És mi a helyzet a RROD-vel? Elég lelohasztó, amikor pár hónap játék után piros napok jönnek, meg hercehurca a szervizzel.
Pc-n ez már annyira durván eltolódott a mindent a vevőért irányba, hogy nagyon sok cég helyszíni garival adja el a cuccot és a 3 év már szinte minimum. Nekem pl a VGA kártyámon 5 év gari, a tápon szintén, a memóriámon meg 99 hónap garancia van ami több, mint 8 év.
Nekem is van konzolom, de PC-n eddig mindenre volt megoldás, ha valami gond volt. Konzolon nagyon sokat szívtam már, divx filmekkel, feliratokkal, lerohadt driveal, tönkrement joyal, elszállt fejegységgel, chip problémákkal, dual layer inkompatibilitással és sorolhatnám még.
"Tv-je mindenkinek van"
Nextgen konzolhoz nem árt HD RDY tv... az is van mindenkinek?
Ha kicsit fejleszteni akarom a látóköröm és valami nagy feladatra vágyok mindig kitalálok valami célt, hogy konzolon vajon menne-e és megpróbálom megvalósítani... gyerekek, iszonyat szivattyúk vannak pedig nem ma kezdtem a szakmát ;-) -
mikrofonhead #11725 Narxis: mielőtt TE mondanál hülyeségeket olvass kicsit körbe a neten, hivatalos oldalakon...az XPSP3 jön (2008 elején) és 1074 funkció lesz benne a Vistából többek között külső és belső grafikai elemek is....esetünkben a DX10...nem én mondom hanem az okosok...A Vista pont olyan mint a DX10...még nincsen kész és még nincs rá szükség...az emberek nem fognak venni 70 ezerrel többért gépet csak azért hogy a falakon több repedés látszódjon egy játékba...aki meg mégis megveszi az pedig megvenné ha annak DX 9.1 lenne a neve....vagy bármi más...a microsoft pedig a legkevésbé foglalkozik a PC-vel.Konzol, konzol, konzol... és h miért?Mert egyszerűbb mint a PC és olcsóbb is.TV-je mindenkinek van amire rákötheti, de ha valaki bill+egér kombót akar azt is megoldhatja Konzolon, minden csak pénz kérdése.Netezni, filmet nézni, zenét hallgatni...ma már mindent lehet Konzolon, és nagyon nagy előnye h bedobod a lemezt és már játszol is...és emiatt veszik meg nagyon sokan.A hhoz h jó PC-s legyél kell egy alapszintű ismeret...de ahhoz tanulni kell, az emberek viszont lusták...ezért érvényesül ennyire a Konzol... -
Egyre beljebb haladok a sztoriban és sokat megélt gamer létemre, igazán nagyokat nézek. Nem gyenge micsoda hangulata van ennek a játéknak 
A grafika helyenként tényleg nevetséges, főleg akkor éles a kontraszt, ha kinézek az ablakon. Mondjuk sokat nem érdekel, mert az összhatás nagyon egyedi. -
MAR ahol! -
hát jah gondolom mert nem is működik..
Jah meg honnan tudjam én, hogy DX10 mikor működik?
Mivel ugye nem látom.
Mert ugye nem sok különbség van dX9 és DX10 között. -
Igy van ,de kozel se olyan,mint a ..... :) -
Van egy valami buherált dx10 xp-re, de valszeg pofon a szarnak, amit elérhetünk vele.