Kindred Blades#11229
Bah, bealudtam a gép előtt, az életben nem leszek kész ezzel a melóval (kár, hogy nem órabérben fizetnek :D)
A sztori egyébként úgy állt össze, hogy második végigjátszáskor -amikor már ugye ismertem némhány csavart- figyeltem a részletekre, a végén, az utolsó megmérettetés előtt meg leültem szépen végighallgatni az összes üzenetet és felvételt, kronologikus sorrendben, így szépen összeállt a jól kidolgozott történet. Mondjuk van, ahol csak utalásokat kapunk, pl a rendőrfőnök esetében, de vannak elég egyértelmű nyomok azokon a helyeken is. #11227
A szerencsétlenség valóban megtörtént, Fontaine intézte el, a dolog szépsége a módszer, ahogyan intézte. Érdemes jobban megnézni a cetlit, ami a csomagon van, ami fölött elsőre elsiklik az ember tekintete.
"To Jack with love from Mom & Dad
Would you kindly (!!) not open until ... (itt a világítótorony koordinátái szerepelnek)
A csomagban pedig egy revolver és a további utasítások vannak. Bájos, mi? Alvó ügynökök voltunk, a csomagot megkaptuk szépen Fontaine-től, aztán indult az egész tortúra.
Az egész történet egy nagy sakkparti, Fontaine a fehér, Ryan a fekete király, a tábla Rapture, és ott van Jack Ryan, a főhős, egy egyszerű gyalog, aki végül bemattolja mind a két királyt.