• gregtom6
    Jól mondja Seth,Apollo az csak egy tér,te Atlasról beszélsz,mondjuk én a játékot nem értettem teljesen,a történetét.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Annyi világos,h a fickó,akivel vagyunk,nem derül ki a neve,tehát jobban beleéled magad,mint Gordon Freemanbe,mert nála mondták,h jöjjön doktor,meg ilyenek.
    Na szóval,Ryan pontosan miért akar minket megölni?Azt hiszi,h az FBI,v a CIA küldött és azért?Hallottam olyat,h Ryan a lakosokból direkt csinált szuperkatonákat,ez igaz?És Atlasszal nem találkoztunk?vagy ő volt abban a heggesztőmaszkban,akinek be kellett kopogni?És ő az apánk volt?mert ilyet is hallottam.És Tenembaum pontosan kicsoda?És vele se találkozunk,csak 1x?azon kívül,h ő is utálja Fontaine-t,nemtok sokat.Cohen csak egy őrült művész volt,vagy volt köze Ryanhez,v ilyesmi?És vannak olyan mellékhelyek,épületek,amikbe tetszőlegesen,esetleg rejtett úton lehet odajutni?És a Nagy Papák eredetileg emberek,v csak mi vettük fel a robotalkatrészeiket?úgy tudom,h csak félig gépek.És Ryan miért hagyta magát,amikor megöltük?miket mondott kb?

Félreértés ne essék,a sok kérdés ellenére értettem a lényeget,csak a hang nem mindig volt érthető,mert gyorsan darálták,a felirat meg vmi oknál fogva mindig sietett.